![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kada sam okrenuti na moje računalo i pokušati pristup postavke BIOS-a, ekran svijetli, kao da je u krivu rezoluciju za monitor. Moje računalo će se ponovo pokrenuti na Windows uspješno. Im koristeći BFG 8800GT OC2 i toshibe 32 "HDTV, ako se to čini nikakvu razliku. Any help woud biti velik dio poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao ga spaja na PC Monitor normalan?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je vaše računalo samostalno izgradio, ili je to dolina ili slična ideja?
| |||
| |||
| To je Packard Bell sa novom grafičkom karticom i PSU. Nemam standardni TFT testirati sustav na žalost. hvala vam i za mene pomoć još jednom. |
|
| |||
| |||
| Hmm, dobro za početak ja ne bi stavio ga prošlosti proizvođača računala od vas sprječava pristup Bios, ali kako je rekao philthomas, koristite ispravan ključ pokušati ući u bios? što ključ koristite? Na većini (sve što sam došao preko) matične ploče je del ključ za ulazak u bios. |
|
| |||
| |||
| Wen računalo sluga, ja dobiti Packard zvono štrcanje zaslon a na njemu se kaže da pristup bios pritisnite F2, tako da je ono što ja radim. Upravo sam pokušao DEL tipku, a računalo sluga u prozore. |
|
| |||
| |||
| Hmm, to je čudno, stoga, ako pritisnete F2, ona pokušava ući u bios, ali treperi kao da je u redu res, što onda radi? to ponovno pokretanje računalo, ili da li ga ponovno pokrenuti? |
|
| |||
| |||
| ostaje tako sve dok ja ga isključiti. imam lijevo računalo titranje za oko 10 miutes i još uvijek je titranje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Uh-oh. Problem s BIOS-crni ekran nakon | Emrys88 | General Hardware Chat | 3 | 6. lipnja 2008 21:54 |
| BIOS problem | kknight0506 | CPU, Matične ploče i RAM | 15 | 13. prosinac 2007 02:21 |
| BIOS Setup problem. | ComputerGuy | CPU, Matične ploče i RAM | 59 | 18. listopad 2007 11:28 |
| Bios problem | vic66 | Drives & Izmjenjivi mediji | 9 | 30. srpnja 2007 15:48 |
| Weird Laptop BIOS PROBLEM! | manoual | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 20. svibanj 2007 08:05 |
| Thread Tools | |
| |