![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mikor én viszont a számítógépet, és próbálja mellyel a BIOS-beállítások, a képernyő villog, mintha ez nem a megfelelő felbontás a monitor. A számítógépem akarat csomagtartó-ba Windows sikeresen. Im használ a BFG 8800GT OC2 és a toshibe 32 "HDTV, ha az, ami számít. Akármi segít woud kell nagy népszerűségnek örvend. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Próbálta már Hooking fel a szokásos PC-monitor?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a számítógép saját építésű, vagy ez egy dell vagy hasonló ötlet?
| |||
| |||
| Ez a Packard Bell egy új grafikus kártya és tápegység. Nincs egységes TFT tesztelni a rendszer sajnos. Köszönöm mind a segítségét még egyszer. |
|
| |||
| |||
| Hmm, jó kezdetnek én nem tesz ez utóbbi számítógép-gyártóknak jutását gátolja meg a bios, de mint philthomas azt mondta, jól használja a megfelelő gombot, megpróbál belépni a bios? Milyen kulcsot használ? A legtöbb (az összes, hogy én találkoztam) alaplapok meg a DEL gombot be a bios. |
|
| |||
| |||
| Wen a számítógép csizma, kapok egy Packard Bell üdvözlő képernyő és azt mond-hozzáféréshez nyomja meg az F2 bios, hogy az, amit csinálok. Épp most próbált a DEL gombot, és a számítógép csizma-ba Windows. |
|
| |||
| |||
| Hmm, ez furcsa, tehát, amikor megnyomja az F2, akkor megpróbál belépni a bios, de vibrál, mintha a rossz res, akkor mit csinál? does it indítsa újra a számítógépet, vagy szeretné indítani? |
|
| |||
| |||
| marad így, amíg nem kapcsolja ki. hagytam a számítógép villódzó körülbelül 10 miutes, de még mindig pislákolt. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Uh-oh. Probléma a fekete képernyő után bios | Emrys88 | Általános fémáru Chat | 3 | 6. június 2008 21:54 |
| BIOS probléma | kknight0506 | Processzorok, alaplapok és RAM | 15 | 13. december 2007 02:21 |
| BIOS beállítás probléma. | ComputerGuy | Processzorok, alaplapok és RAM | 59 | 18. október 2007 11:28 |
| Bios probléma | vic66 | Drives & Removable Media | 9 | 30. július 2007 15:48 |
| Furcsa Laptop BIOS PROBLEM! | manoual | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 20. május 2007 08:05 |
| Téma eszközök | |
| |