![]() |
|
| |||
| |||
| כאשר אני פונה על המחשב שלי ואת הניסיון acces את הגדרות ה-BIOS, הבזקים של המסך, כאילו הוא נמצא הפתרון הלא נכון של המסך. אזור המחשב יבצע אתחול ל-Windows בהצלחה. Im משתמש BFG 8800GT OC2 וכן toshibe 32 "HDTV, אם כי עושה שום הבדל. עזרה woud להיות הרבה ךיתורעה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם ניסית את זה hooking עד צג מחשב רגיל?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המחשב עצמו הוא בנוי, או שזה דומה של Dell או רעיון?
| |||
| |||
| זהו Packard הפעמון עם כרטיס מסך חדש ו PSU. אין לי רגיל TFT כדי לבדוק את המערכת, לצערי. תודה לך על שעזרת לי הן שוב. |
|
| |||
| |||
| אממ, ובכן, בתור התחלה, אני לא מעוניין לשים את זה בעבר במחשב יצרנים מ מונעות ממך את הגישה ל-BIOS, אך כמו philthomas אמר, אתה משתמש את המפתח הנכון כדי לנסות להיכנס ל-BIOS? מה מפתח אתה משתמש? רוב (כל שיש לי להתקל) motherboards הוא דל מפתח כדי להזין את ה-BIOS. |
|
| |||
| |||
| Wen את המגפיים המחשב, אני מקבל Packard הפעמון לנתז המסך ואת זה אומר על זה כדי להיכנס ל-BIOS לחצו על F2, אז זה מה שאני עושה. יש לי רק ניסה את מקש DEL, והמחשב המגפיים לתוך Windows. |
|
| |||
| |||
| הממ, זה מוזר, לכן, כאשר אתה לוחץ על F2, הוא מנסה להיכנס ל-BIOS, אך flickers כמו שזה לא נכון מיל ', אז מה זה עושה? האם יש להפעיל מחדש את המחשב, או לעשות את זה מחדש? |
|
| |||
| |||
| זה יישאר ככה עד שאני לבטל אותה. יש לי עזבו את המחשב מהבהב בערך 10 miutes והיא עדיין מהבהב. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| או או. בעיה עם מסך שחור לאחר BIOS | Emrys88 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 6 יוני 2008 21:54 |
| בעיה ב-BIOS | kknight0506 | CPUs, Motherboards & RAM | 15 | 13 דצמבר 2007 02:21 |
| ההתקנה ב-BIOS הבעיה. | ComputerGuy | CPUs, Motherboards & RAM | 59 | 18 אוקטובר 2007 11:28 |
| בעיה ב-BIOS | vic66 | כוננים & נשלפת | 9 | עד ה -30 בחודש יולי 2007 15:48 |
| מוזר Laptop-BIOS בעיה!!! | manoual | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | ה -20 במאי 2007 08:05 |
| שרשרת כלים | |
| |