![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai aš savo ruožtu mano kompiuteryje ir pabandyti acces BIOS parametrus, ekrane mirksi, nes jei jis yra klaidingas rezoliucija monitoriaus. Mano kompiuteris bus įkelti į "Windows sėkmingai. Im naudojant BFG 8800GT OC2 ir toshibe 32 "HDTV, jei tai daro koks nors skirtumas. Woud būti Any help much appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs bandė nedėkite ji iki normalus PC monitoriaus?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų kompiuteris savarankiškai pastatyti, ar tai dell arba panašių idėja?
| |||
| |||
| Tai Packard Bell su naują grafikos plokštę ir PSU. Neturiu standartas TFT išbandyti sistemos deja. ačiū jums abiem už pagalbą man dar kartą. |
|
| |||
| |||
| Hmm, gerai starteriai Nenorėčiau įdėti praeities kompiuterių gamintojams trukdyti prieigą į BIOS, bet kaip philthomas sako, jūs naudojate teisingą raktą, bando patekti į BIOS? Kokie pagrindiniai naudojate? Daugumoje (visi, kad aš atėjau visoje) Portatiles tai del raktas patekti į BIOS. |
|
| |||
| |||
| Wen kompiuteris batus, man Packard Bell užsklanda ir dėl to ji sako, kad patekti į BIOS, paspauskite F2, kad tai, ką darau. Aš tiesiog bandė DEL klavišą ir kompiuteris batus į langus. |
|
| |||
| |||
| Hmm, kad keista, kad, kai paspaudžiate F2, ir jis bando patekti į BIOS, bet mirga like it's wrong res, tai ką jis daro? tai paleiskite kompiuterį iš naujo, ar jūs ją iš naujo? |
|
| |||
| |||
| jis lieka kaip kad kol aš jį išjungti. Aš kairėje kompiuteris mirgėjimas apie 10 miutes ir ji vis dar mirgėjimas. |