![]() |
|
| |||
| |||
| Kad es savukārt mana datora un mēģina acces BIOS uzstādījumus, ekrāns mirgo, kā tas ir nepareizi rezolūciju monitors. Mans dators ielādēs logi veiksmīgi. Im izmantojot BFG 8800GT OC2 un toshibe 32 "HDTV, ja tas padara jebkuru atšķirību. Any help woud daudz appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai esat mēģinājuši hooking to līdz parastā PC monitora?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ir jūsu dators pašu būvēta, vai tas ir dell vai līdzīgu ideju?
| |||
| |||
| Tas ir Packard Bell ar jaunu grafikas karti un PSU. Man nav standarta TFT, lai testētu sistēmas diemžēl. paldies jums abiem, lai palīdzētu man vēlreiz. |
|
| |||
| |||
| Hmm, labi starters es nevarētu īstenot tā iepriekš datoru ražotājiem no novērst jūs no piekļūt Bios, bet kā philthomas teica, jūs izmantojat pareizo taustiņu, lai mēģinātu iekļūt BIOS? kādi galvenie jūs lietojat? Par lielāko daļu (viss, kas man nāk pāri) motherboards tas ir del taustiņu, lai BIOS. |
|
| |||
| |||
| Wen dators zābaki, man Packard Bell uzplaiksnījuma ekrāns un par to ir teikts, lai piekļūtu BIOS nospiediet F2, lai ir tas, ko es daru. Es tikko mēģināju DEL taustiņu un dators zābaki vērā logi. |
|
| |||
| |||
| Hmm, tas ir dīvaini, tādēļ, kad nospiežat F2, tā mēģina iekļūt BIOS, bet flickers līdzīgi kā tas ir nepareizi res, tad ko tas dara? tas restartēt datoru, vai jūs restartēt? |
|
| |||
| |||
| tā paliek, piemēram, ka pirms es to izslēgtu. i ir jāatstāj dators mirgo apmēram 10 miutes un tas joprojām mirgo. |