![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Keď som sa obrátiť na môj počítač a pokus o prístup k nastavení BIOSu, obrazovka bliká, ako keď je v zlej rozlíšenie monitora. Môj počítač zaviesť do okien úspešne. Im pomocou BFG 8800GT OC2 a toshiby 32 "HDTV, v prípade, že je nejaký rozdiel. Akýkoľvek pomoci Woude byť veľa ocenil. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúšali ste to Bodné do normálneho PC Monitor?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je počítač postavený samostatne, alebo je to dell alebo podobný nápad?
| |||
| |||
| Je Packard zvonček s novou grafickou kartu a PSU. Nemám štandardná TFT testovať systém bohužiaľ. děkuji za pomoc jak mi znova. |
|
| |||
| |||
| Hmm, tak pre začiatok by som neuvedených v minulosti výrobcovia počítačov od vás bránia v prístupe k BIOS, ale ako philthomas povedal, ste na správnej použitia kľúča k pokuse o vstup do BIOSu? aké kľúčové používate? Na väčšine (všetkých, ktoré som potkat) motherboardy je del kľúča pre vstup do BIOSu. |
|
| |||
| |||
| Wen počítače topánky, i získať Packard zvonček úvodnej obrazovky a na nej je napísané, aby prístup k bios stlačte F2, takže je to, čo robím. Práve som sa pokúsil o DEL kľúč a počítače topánky do okien. |
|
| |||
| |||
| Hmm, to je divné, a tak, keď stlačíte F2, sa snaží vstúpiť do BIOSu, ale blikania, ako je to zlé res, potom čo to robí? tak to neznamená, reštartujte počítač, alebo si ich znova? |
|
| |||
| |||
| to zostane takhle, kým som to vypnúť. i opustili počítači blikanie asi 10 miutes a je stále blikajú. |