![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Нашто ЈА окрет мој рачунар и покушати приступ поставке БИОС-а, екран трепери, као да је у криву резолуција за монитор. Мој рачунар ће се поново покренути на Уиндоус успешно. Им помоћу БФГ 8800ГТ ОЦ2 и тосхиба 32 "ХДТВ, ако се то чини све разлике. Било каква помоћ уоуд бити много поштовати.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Јесте ли покушао скопчавање га до ПЦ Господар нормалан?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
је ваше рачунар самостално изграђена, или је један Делл или слична идеја?
|
|||
|
|||
|
То је звоно Пацкард са новом графичком картицом и псу.
ЈА донт 'имати стандардне ТФТ тестирати систем нажалост. хвала вам и за помоћ мене опет. |
|
|
|||
|
|||
|
Хмм, добро за почетника не бих га произвођачи рачунара из прошлости спречава вас да приступају БИОС, али као пхилтхомас рекао, зар не користите исправан кључ да покуша ући у БИОС-? што су кључни користите? На већини (све што сам наићи) Матичне плоче је дел тастер за улазак у БИОС.
|
|
|
|||
|
|||
|
Израсток рачунар чизме, ја добијем Пацкард белл упрскати екран и на њему пише за приступ БИОС притисните Ф2, тако да је оно што ја радим. Имам праведан суђен ДЕЛ тастер, чизме и рачунар у систему Уиндоус.
|
|
|
|||
|
|||
|
Хмм, то је чудно, стога, кад притиснете Ф2, покушава да уђе у БИОС-у, али флицкерс као да је то погрешно рес, а затим шта учинити? то је поново покренути рачунар, или да ли га поново покренути?
|
|
|
|||
|
|||
|
он остаје као да је све док сам га искључује. Ја сам напустио рачунару титрање за око 10 миутес и још увек је титрање.
|