![]() |
|
| |||
| |||
| Ne zaman i ve girişimi erişmek BIOS ayarlarını benim bilgisayar çevirmek, ekran yanıp söner gibi bu monitör için yanlış çözünürlüğü bulunuyor. Benim bilgisayar Windows Önyükleme başarılı olacaktır. Im a BFG 8800GT OC2 ve toshibe 32 "HDTV, kullanırken herhangi bir fark yaratıyor. Herhangi bir yardımcı woud çok takdir edilebilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Normal bir bilgisayar İzleyicisi'nin bu çengellemek denediniz mi?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bilgisayarınız kendini inşa veya bir vadi veya benzeri bir fikir mi?
| |||
| |||
| Bu bir Packard Bell yeni bir grafik kartı ve PSU. Ben ne yazık ki sistem testi standart bir TFT yok. de bir kez daha bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| Hmm, ben Biyografileri erişmesini önlemek için bu son bilgisayar üreticileri koymak değildir başlayanlar iyi, fakat için philthomas dedi, size BIOS'a girmek için denemek için doğru anahtar kullanıyorsunuz? ne anahtar kullanıyorsunuz? Anakartlar en (all that I rastlamak var) Açık bir BIOS girmek için Del anahtarıdır. |
|
| |||
| |||
| Wen bilgisayara bot, i ve Packard Bell ekranı almak o bunu, bu çok ne yapıyorum olan BIOS F2 tuşuna basın erişmek için söylüyor. Ben sadece ve Windows bilgisayarı botlar ve DEL tuşuna çalıştılar. |
|
| |||
| |||
| Hmm, bu garip, bu yüzden, ne zaman F2 tuşuna basın, bu BIOS girmek için çalışır, ancak titriyor gibi yanlış bir şey's, sonra ne yapar? bu, ya da bilgisayarı yeniden başlatın bu onu yeniden başlatırım? |
|
| |||
| |||
| kadar i kapatmak böyle kalır. Ben yaklaşık 10 miutes için bilgisayar kırpıntılı kaldı ve hala titrek bir. |
![]() |
|
| Bookmarks |