Надявам се, че някой може да помогне с този проблем е движеща ми ядки. А членовете на семейството лаптоп (Toshiba Сателитна - Работещи Vista)
е проблем за стартиране с какво прилича на лошо Деинсталиране.
Когато започна & достигайки работния плот, след логване те получи грешка изниквам казва Mcfee сигурност център (Стандартът ЧЕРВЕН кръга с бял X) & формулировката - Заявление ресурси не може да бъде заредена успешно. Моля Rienstall McAfee Сигурност Център.
В McFee лого е показан на задачите, когато това съобщение е открита също.
За да кажа това е предизвикващи дискомфорт би било подценяване. Имам няколко програми, използвани за намиране на tring Старт Up темата, но не можете да намерите линк към McAfee, освен ако не е скрита.
Запазени са останки от програмата в C / Program Files / McAfee. Аз се опитах да изтрия тези, но не може.
Има и линк (Икона) в прозореца Welcome център по проекта до 30 дни, предлагащи безплатни McAfee закрила, може да бъде това причинява проблем. След като изключи грешката изниквам, компютърът не винаги натоварване похвалният център или (която е член на семейството annoyed около).
Казаха имаше проблем, когато те се опитаха да се деинсталира тя (той замрази средата на звука от него, нещо, причинени на проблем, когато правиш това, може да е бил с мощност натопи).
Ако има все пак мога да спра това поп най започнат ли би било най-gratefull.