menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Problém s McAfee Chyba na Start Up

Reply

Thread Nástroje
Old 20. srpna 2008, 00:35
Nový člen skupiny

Default Problém s McAfee Chyba na Start Up

Doufám, že někdo může pomoci s touto otázkou je to řidičský mi ořechy. A rodinné příslušníky Laptop (Toshiba Satelite - Spouštení Vista)
má problém při spuštění s tím, co vypadá jako špatný Odinstalovat.

Když začal & dosahující desktopu po přihlášení na dostávají Chyba pop až vyslovením Mcfee Centrum zabezpečení (Standard červené kolečko s bílým X) & znění - Žádost Zdroje nelze načíst úspěšně. Prosím Rienstall McAfee Security Center.

V McFee Logo je zobrazen na hlavním panelu, když tato zpráva je otevřena také.

Chcete říct, že to způsobuje nepříjemnost by bylo podhodnocení. Mám použito několik programů Tring najít Start Up vlákno, ale můžete najít žádný odkaz na McAfee, pokud je to schované.

Existují zbytky program v C / Program Files / McAfee. Jsem se snažil odstranit tyto, ale nemůže.

Je zde také odkaz (ikona) v centru vítána okno pro spuštění nabízející 30 dní zdarma McAfee ochrany, by to mohlo být příčinou problému. Po vypnutí chybu pop up, počítače, ne vždy zatížení Vítejte Centrum buď (rodinný příslušník, který je naštvaný asi).

Říkali, že tam byl nějaký problém, když se snažil odinstalovány ji (ho zmrazila uprostřed podle zvuku to, že něco způsobil problémy, když to dělá, může být pravomoc omočí).

Pokud je přesto můžu zastavit pop až při spuštění bych se nejvíce gratefull.
Old 20. srpna 2008, 01:19
Moderátor skupiny

Default Problém s McAfee Chyba na Start Up

Zkuste to.

Spotřebitelské produkty McAfee pro odstranění nástroj (MCPR.exe)
  1. Stáhnout nástroj pro odebrání z: http://download.mcafee.com/products/...tches/MCPR.exe
  2. Klikněte Uložit a soubor uložte do složky na vašem počítači.
  3. Přejděte do složky, kam byl soubor uložen.
  4. Ujistěte se, že všechna McAfee okna jsou zavřená.
  5. Double-klikněte MCPR.exe spustit nástroj pro odebrání.
    Poznámka: Windows Vista uživatelů musí právo-klikněte MCPR.exe a zvolte Spustit jako správce.
  6. Restart počítače po obdržení zprávy CleanUp Úspěąné.

McAfee produkt nebude plně odstraněny až se systém restartuje.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pohraničí na přetřes Dluh Zkormoutil PC a herní konzole 2 23.listopadu 2009 05:54
Proč jsem Získání Kernel32.dll chyba, když jsem spustit počítač? looufa Operační systémy Windows 4 23. dubna 2009 15:15
Windows XP-Start Up Chyba! Gray33 Operační systémy Windows 7 26 leden 2009 13:09
Screenshot: spuštění chybu koolfilter Operační systémy Windows 4 10. ledna 2009 13:24
McAfee a server problém Marie111 Virus, spyware a bezpečnost 2 20. listopadu 2007 16:23
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.