Doufám, že někdo může pomoci s touto otázkou je to řidičský mi ořechy. A rodinné příslušníky Laptop (Toshiba Satelite - Spouštení Vista)
má problém při spuštění s tím, co vypadá jako špatný Odinstalovat.
Když začal & dosahující desktopu po přihlášení na dostávají Chyba pop až vyslovením Mcfee Centrum zabezpečení (Standard červené kolečko s bílým X) & znění - Žádost Zdroje nelze načíst úspěšně. Prosím Rienstall McAfee Security Center.
V McFee Logo je zobrazen na hlavním panelu, když tato zpráva je otevřena také.
Chcete říct, že to způsobuje nepříjemnost by bylo podhodnocení. Mám použito několik programů Tring najít Start Up vlákno, ale můžete najít žádný odkaz na McAfee, pokud je to schované.
Existují zbytky program v C / Program Files / McAfee. Jsem se snažil odstranit tyto, ale nemůže.
Je zde také odkaz (ikona) v centru vítána okno pro spuštění nabízející 30 dní zdarma McAfee ochrany, by to mohlo být příčinou problému. Po vypnutí chybu pop up, počítače, ne vždy zatížení Vítejte Centrum buď (rodinný příslušník, který je naštvaný asi).
Říkali, že tam byl nějaký problém, když se snažil odinstalovány ji (ho zmrazila uprostřed podle zvuku to, že něco způsobil problémy, když to dělá, může být pravomoc omočí).
Pokud je přesto můžu zastavit pop až při spuštění bych se nejvíce gratefull.