![]() |
|
| |||
| |||
| Ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να βοηθήσει με αυτό το θέμα μου είναι η κινητήρια καρύδια. Ένας Φορητός Υπολογιστής για τα μέλη της οικογένειας (Toshiba Satellite - Running Vista) έχει ένα πρόβλημα κατά την εκκίνηση, με ό, τι μοιάζει με κακό Uninstall. Όταν άρχισε να φθάνει στην επιφάνεια εργασίας και μετά να συνδεθείτε για να έχετε ένα αναδυόμενο λάθους λέγοντας Mcfee Security Center (Το Πρότυπο κόκκινος κύκλος με λευκά X) και η διατύπωση - Εφαρμογή Πόρων δεν μπορεί να φορτωθεί με επιτυχία. Παρακαλούμε Rienstall McAfee Security Center. Η McFee Logo εμφανίζεται στη γραμμή εργασιών, όταν αυτό το μήνυμα είναι επίσης ανοιχτό. Για να λένε ότι στην προκαλώντας ενόχληση θα ήταν μια υποτιμητική. Έχω χρησιμοποιήσει πολλά προγράμματα Τρινγκ να βρει το νήμα εκκίνησης, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε σύνδεση με McAfee αν δεν το κρυφό. Υπάρχουν υπολείμματα από το πρόγραμμα σε C / Program Files / McAfee. Εγώ προσπάθησα να διαγράψετε αυτά, αλλά δεν μπορεί. Υπάρχει επίσης μια σύνδεση (εικονίδιο) στο παράθυρο καλωσορίσω κέντρο για την έναρξη λειτουργίας προσφέρει 30 ημέρες δωρεάν McAfee προστασία, θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό το θέμα. Μετά το κλείσιμο του εμφανιστεί το σφάλμα, ο υπολογιστής δεν πάντα φορτίο Το Welcome Κέντρου είτε (το οποίο το μέλος της οικογένειας είναι ενοχλημένος περίπου). Είπαν ότι υπήρχε πρόβλημα όταν προσπάθησαν να απεγκατασταθεί αυτό (που πάγωσε τον μέσο όρο από τον ήχο του, κάτι που προκάλεσε το πρόβλημα, όταν το κάνουμε, μπορεί να έχει μια δύναμη βουτιά). Αν υπάρχει, έτσι κι αλλιώς, μπορεί να σταματήσει αυτό το pop up κατά την έναρξη λειτουργίας θα ήμουν πιο gratefull. |
|
| |||
| |||
| Δοκίμασε αυτό. McAfee Καταναλωτικά Προϊόντα εργαλείο κατάργησης (MCPR.exe)
|