![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nadam se da netko može pomoć u vezi s ovom pitanju je vozeći mene oraščića. A članovi obitelji laptopi (Toshiba Satellite - Trčanje Vidik) ima problem o pokretanju s tim što izgleda kao loš Uninstall. Kad je počela i dostizanje prijavite na radnu površinu, nakon što dobiju Greška poskočiti rekavši Mcfee Security Center (The Standard RED krug s bijelim X) i za formuliranje - Application Resources nije mogla biti uspješno učitani. Molimo Rienstall McAfee Security Center. The McFee Logo je prikazana na programskoj traci, kada je ova poruka i otvoreni. Reći da je jedan uzrok neprilika biti nepotpuno. Imam nekoliko programa koji se koriste za pronalaženje tring Start Up thread, ali ne mogu naći link za McAfee, osim ako je skrivena. Postoje ostaci program u C / program files / McAfee. Pokušao sam ti to izbrisati, ali ne mogu. Tu je i link (ikona) u centru dobrodošli na start up prozor nudi 30 dana besplatnog McAfee zaštitu, ovo bi mogao biti uzrok problema. Nakon što se isključi greška poskočiti, računalo uvijek ne učitati bilo Welcome centar (koji je član obitelji je annoyed o). Kažu došlo je do problema kada su ga pokušali deinstaliran (smrznuti se središnji by zvuk on, nešto uzrokovalo problem kada to radim, svibanj su snage zamoči). Ako postoji ionako ne mogu zaustaviti ovaj pop up at start up bih se većina gratefull. |
|
| |||
| |||
| Probajte ovo. McAfee Consumer Products Uklanjanje alata (MCPR.exe)
|