![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Remélem valaki tud segíteni ebben a kérdésben, hogy a vezetői nekem dió. A családtagok Laptop (Toshiba Satellite - Running Vista) van egy probléma, amit induláskor néz ki, mint egy rossz Uninstall. Mikor kezdődött és elérte asztalon történő bejelentkezés után kapnak Hiba felbukkan mondván Mcfee Biztonsági központ (A Standard Piros CIRCLE fehér X) és a szöveget - Pályázati források nem tölthető be sikeresen. Kérjük Rienstall McAfee Security Center. A McFee Logo megjelenik a tálcán, ha ez az üzenet is nyitva van. Mondani, hogy egy kis bosszúságot okozva lenne alulbecsléséhez. Van különböző programok Tring találni induló téma, de nem talál semmilyen kapcsolatot a McAfee, hacsak nem rejtett. Vannak olyan maradványok, amelyek a program a C / program files / McAfee. Megpróbáltam törölni ezeket, de nem. Van itt egy link (ikon) a welcome center ablak induló kínál 30 napos ingyenes McAfee védelem, lehet ez okozza a problémát. Miután leáll a hiba felbukkan, a számítógép nem mindig betölteni a Welcome Centre vagy (ami a családtagot a bosszús kb.) Azt mondták, nem volt probléma, amikor megpróbálta azt uninstalled (it megdermedt félúton, ami azt illeti, valami okozott problémát, ha ezt teszi, lehet, hogy a hatalom bemerülő). Ha amúgy is tudom megállítani ezt a pop-up elején fel azt a legnagyobb gratefull. |
|
| |||
| |||
| Próbáld ki ezt. McAfee Consumer Products eltávolító eszköz (MCPR.exe)
|