פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

הבעיה עם McAfee error on start up

Reply

שרשרת כלים
Old 20 אוגוסט 2008, 00:35
קבוצת חברות חדשות

Default הבעיה עם McAfee error on start up

אני מקווה שמישהו יכול לעזור עם בעיה זו היא נסיעה לי בביצים. משפחה חברים Laptop (Toshiba Satellite - הפעלת Vista)
יש בעיה עם ההפעלה על מה נראה רע הסר התקנה.

כאשר התחילו להגיע & שולחן העבודה לאחר כניסה הם מקבלים שגיאה pop up אומר McFee מרכז האבטחה (של רגיל אדום לבן עם איקס עיגול) & את הניסוח - יישום משאבים לא ניתן לטעון בהצלחה. אנא Rienstall McAfee מרכז אבטחה.

הלוגו של McFee מוצגת בשורת המשימות כאשר הודעה זו פתוחה גם.

להגיד את זה של גרימת של מורת היה להיות לשון המעטה. יש לי כמה תוכניות השתמשו tring למצוא להתחלה פתיל, אבל לא יכול למצוא קישור McAfee, אלא אם כן זה מוסתר.

יש remnants של תוכנית ב-C / Program Files / McAfee. ניסיתי למחוק אותם, אבל לא יכול.

יש גם קישור (אייקון) של ברוכים הבאים למרכז חלון לקפוץ מציע 30 ימים ללא תשלום ההגנה של McAfee, יכול להיות זה שגורם לבעיה. לאחר כיבוי שגיאה pop up, המחשב לא תמיד לטעון הפתיחה או המרכז (שבו משפחה היא annoyed בערך).

הם אמרו לי ישנה בעיה כאשר הם ניסו את זה הוסר (זה שבאמצע הדרך froze על ידי קול זה, משהו גרם בעיה כאשר עושים את זה, עלול היה כוח להוריד).

אם יש בכל זאת אני יכול לעצור את זה ב-POP להתחלה אני יהיה ביותר gratefull.
Old 20 אוגוסט 2008, 01:19
מנהל קבוצת

Default הבעיה עם McAfee error on start up

נסה את זה.

מוצרי צריכה McAfee Removal Tool (MCPR.exe)
  1. הורד את הכלי להסרת מאת: http://download.mcafee.com/products/...tches/MCPR.exe
  2. לחץ לשמור ושמור את הקובץ לתיקייה במחשב שלך.
  3. נווט לתיקייה שבה הקובץ נשמר.
  4. ודא שכל McAfee החלונות סגורים.
  5. לחץ פעמיים על MCPR.exe כדי להפעיל את כלי ההסרה.
    הערה: המשתמשים ב-Windows Vista באמצעות לחצן העכבר הימני על MCPR.exe ובחר הפעל כמנהל.
  6. הפעל מחדש את המחשב לאחר קבלת ההודעה CleanUp מוצלח.

McAfee המוצר שלך לא תהיה מלאה עד הורידו את המערכת מחדש.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Borderlands התחל שגיאה מעוכר PC & קונסולת משחקים 2 23 נובמבר 2009 05:54
מדוע אני מקבל את Kernel32.dll שגיאה כאשר אני מפעיל את המחשב? looufa מערכות ההפעלה Windows 4 23 אפריל 2009 15:15
Windows XP start-up הודעת שגיאה! Gray33 מערכות ההפעלה Windows 7 26 ינואר 2009 13:09
תמונת מסך: להניע שגיאה koolfilter מערכות ההפעלה Windows 4 -10 ינואר 2009 13:24
McAfee ו בעיית שרת Marie111 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 2 20 נובמבר 2007 16:23
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.