![]() |
|
| |||
| |||
| אני מקווה שמישהו יכול לעזור עם בעיה זו היא נסיעה לי בביצים. משפחה חברים Laptop (Toshiba Satellite - הפעלת Vista) יש בעיה עם ההפעלה על מה נראה רע הסר התקנה. כאשר התחילו להגיע & שולחן העבודה לאחר כניסה הם מקבלים שגיאה pop up אומר McFee מרכז האבטחה (של רגיל אדום לבן עם איקס עיגול) & את הניסוח - יישום משאבים לא ניתן לטעון בהצלחה. אנא Rienstall McAfee מרכז אבטחה. הלוגו של McFee מוצגת בשורת המשימות כאשר הודעה זו פתוחה גם. להגיד את זה של גרימת של מורת היה להיות לשון המעטה. יש לי כמה תוכניות השתמשו tring למצוא להתחלה פתיל, אבל לא יכול למצוא קישור McAfee, אלא אם כן זה מוסתר. יש remnants של תוכנית ב-C / Program Files / McAfee. ניסיתי למחוק אותם, אבל לא יכול. יש גם קישור (אייקון) של ברוכים הבאים למרכז חלון לקפוץ מציע 30 ימים ללא תשלום ההגנה של McAfee, יכול להיות זה שגורם לבעיה. לאחר כיבוי שגיאה pop up, המחשב לא תמיד לטעון הפתיחה או המרכז (שבו משפחה היא annoyed בערך). הם אמרו לי ישנה בעיה כאשר הם ניסו את זה הוסר (זה שבאמצע הדרך froze על ידי קול זה, משהו גרם בעיה כאשר עושים את זה, עלול היה כוח להוריד). אם יש בכל זאת אני יכול לעצור את זה ב-POP להתחלה אני יהיה ביותר gratefull. |
|
| |||
| |||
| נסה את זה. מוצרי צריכה McAfee Removal Tool (MCPR.exe)
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Borderlands התחל שגיאה | מעוכר | PC & קונסולת משחקים | 2 | 23 נובמבר 2009 05:54 |
| מדוע אני מקבל את Kernel32.dll שגיאה כאשר אני מפעיל את המחשב? | looufa | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 23 אפריל 2009 15:15 |
| Windows XP start-up הודעת שגיאה! | Gray33 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 26 ינואר 2009 13:09 |
| תמונת מסך: להניע שגיאה | koolfilter | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -10 ינואר 2009 13:24 |
| McAfee ו בעיית שרת | Marie111 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 20 נובמבר 2007 16:23 |
| שרשרת כלים | |
| |