Tikiuosi, kad kas nors gali padėti spręsti šią problemą tai vairuotojo man riešutų. Šeimos nariams Laptop (Toshiba Satellite - Running Vista)
jau paleidus problema su tuo, kas atrodo bloga Šalinti.
Kada prasidėjo ir pasiekė Desktop Užsiregistravę jie gauna Klaida Iššokantis sakydamas McFee Security Center (Standartinis raudonas žiedas su WHITE x) & redakcija - Paraiška ištekliai negali būti pakrautas sėkmingai. Prašome Rienstall McAfee Security Center.
McFee logotipas yra rodomas užduočių juostoje, kai šis pranešimas yra atvira.
Pasakyti, kad tai kelia susierzinimą, būtų labai santūrus. Aš naudoju keletą programų Tring rasti Up Thread Start, tačiau galima rasti jokių nuorodų į McAFee nebent jis yra paslėptas.
Yra likučiai C programa / Program Files / McAfee. Aš bandė pašalinti šiuos, bet negali.
Taip pat yra nuoroda (Ikona) sveikinimo centras langą pradėti siūlo 30 dienų nemokamai McAfee apsauga, tai galėtų būti sukelia problemą. Po nutrūkusio klaida pop-up, kompiuteris ne visada apkrova Sveiki centro arba (kuris šeimos narys yra annoyed about).
Jie teigė, kad buvo problema, kai jie bandė pašalinta jis (ji įšaldė pusiaukelėje iki jo garsas, nors sukelia problemų, kai tai daryti, gali būti galia DIP).
Jeigu yra bet kokiu atveju aš galiu nutraukti šią Iššokantis metu pradėti Būsiu labai gratefull.