![]() |
|
| |||
| |||
| Es ceru, ka kāds var palīdzēt risināt šo jautājumu, tas ir vadītāja me nuts. Ģimenes locekļi Laptop (Toshiba Satellite - Running Vista) ir uz palaišanas problēma ar to, kas izskatās kā slikti Uninstall. Kad sākās un sasniedzot desktop pēc pieslēgšanās uz viņiem Kļūda pop up sakot Mcfee Security Center (Standard sarkans aplis ar baltu X) & teksts - Pieteikums Resources Nevar ielādēt veiksmīgi. Lūdzu Rienstall McAfee Security Center. McFee logo ir redzams uzdevumjoslā, kad šis ziņojums ir atvērts arī. Teikt, tas rada kairinājumu būtu nepietiekams. Man ir lietojuši vairākas programmas tring atrast Start Up diegi, bet nevar atrast saiti uz McAfee ja vien tas nav slēpts. Ir paliekas programma C / Program Files / McAfee. Esmu mēģinājis dzēst šos taču nevar. Ir arī (ikona) saiti welcome centra loga darbības uzsākšanas piedāvā 30 dienu bezmaksas McAfee aizsardzību, to varētu izraisīt problēmu. Pēc slēgtu kļūda pop up, dators ne vienmēr slodzes Welcome Centre nu (kura ģimenes loceklis ir nokaitināts par to). Viņi teica, ka bija problēmas, kad viņi mēģināja atinstalējāt (to iesaldēja vidu ar skaņu tā, kaut kas izraisīja problēmu, ja to dara, var būt tiesības DIP). Ja ir vienalga es varu pārtraukt šo uznirstošo pie sākuma es būtu visvairāk gratefull. |
|
| |||
| |||
| Try this. McAfee Consumer Products Pārcelšanās rīku (MCPR.exe)
|
![]() |
|
| Bookmarks |