rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Problem z McAfee Błąd Na Start Up

Reply

Narzędzia wątku
Old 20. sierpnia 2008, 00:35
Nowe państwa grupy

Default Problem z McAfee Błąd Na Start Up

Mam nadzieję, że ktoś może pomóc w tej kwestii jest jazda mnie orzechy. A członkowie rodziny Laptop (Toshiba Satellite - Running Vista)
ma problem na starcie, co wygląda jak zły Odinstaluj.

Po uruchomieniu i osiągnięcia pulpit po zalogowaniu się na ich błąd wyskakiwać mówiąc Mcfee Security Center (Standard czerwonym kółkiem z białym X) i sformułowania - Zasoby aplikacji nie może być załadowany pomyślnie. Proszę Rienstall McAfee Security Center.

W McFee logo jest wyświetlane na pasku zadań, gdy komunikat ten jest otwarty także.

Aby powiedzieć to powodując uciążliwość byłoby zaniżeniem. Użyłem kilku programów Tring znaleźć uruchamiania wątku, ale nie można znaleźć link do McAfee, chyba że jest to ukryte.

Istnieją pozostałości programu w C / Program Files / McAfee. Mam próbowano usunąć te jednak nie mogą.

Istnieje również związek (ikon) w centrum okna powitania na uruchomienie oferując 30 dni wolnego McAfee ochrony, może być przyczyną tego problemu. Po zamykania błąd pop-up, komputer nie zawsze Załaduj Witamy Centrum albo (który jest członkiem rodziny annoyed temat).

Powiedzieli nie było problemu, kiedy próbował odinstalowana je (zamarzł w połowie drogi przez dźwięk to, co spowodowało problem, gdy ważne jest to, że mogło dojść do władzy dip).

Jeśli mimo to mogę zatrzymać ten pop-up na uruchomienie byłbym najbardziej gratefull.
Old 20. sierpnia 2008, 01:19
Moderator grupy

Default Problem z McAfee Błąd Na Start Up

Spróbuj tego.

McAfee Consumer Products Removal Tool (MCPR.exe)
  1. Pobierz narzędzie do usuwania z: http://download.mcafee.com/products/...tches/MCPR.exe
  2. Kliknij Zapisać i zapisać plik w folderze na komputerze.
  3. Przejdź do folderu, w którym plik został zapisany.
  4. Upewnij się, że wszystkie okna są zamknięte McAfee.
  5. Kliknij dwukrotnie ikonę MCPR.exe , aby uruchomić narzędzie do usuwania.
    Uwaga: Użytkownicy systemu Windows Vista należy kliknąć prawym przyciskiem myszy MCPR.exe i wybierz Uruchom jako administrator.
  6. Uruchom ponownie komputer po otrzymaniu wiadomości Udane CleanUp.

McAfee Twój produkt nie będzie w pełni usunięte aż system zostanie ponownie uruchomiony.

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.