menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Problém s McAfee Chyba na Start Up

Reply

Thread Tools
Old 20. augusta 2008, 00:35
Nový člen skupiny

Default Problém s McAfee Chyba na Start Up

Dúfam, že niekto môže pomôcť s touto otázkou je to vodičský mi orechy. A rodinných príslušníkov Laptop (Toshiba Satelite - Spúšťanie Vista)
má problém pri spustení s tým, čo vyzerá ako zlý Odinštalovať.

Keď začal & siahajúci desktopu po prihlásení na dostávajú Chyba pop až vyslovením Mcfee Centrum zabezpečenia (Standard červené koliesko s bielym X) & znení - Žiadosť Zdroje nemožno načítať úspešne. Prosím Rienstall McAfee Security Center.

V McFee Logo je zobrazený na hlavnom paneli, keď táto správa je otvorená tiež.

Chcete povedať, že to spôsobuje nepríjemnosti by bolo podhodnotení. Mám použiť niekoľko programov Tringa nájsť Štart Up vlákno, ale môžete nájsť žiadny odkaz na McAfee, ak je to schované.

Existujú zvyšky program v C / Program Files / McAfee. Som sa snažil odstrániť tieto, ale nemôže.

Je tu aj odkaz (ikona) v centre povolený okno pre spustenie nabízející 30 dní zdarma McAfee ochrany, by to mohlo byť príčinou problému. Po vypnutí chybu pop up, počítače, nie vždy zaťaženie Vitajte Centrum buď (rodinný príslušník, ktorý je naštvaný asi).

Hovorili, že tam bol nejaký problém, keď sa snažil odinstalování ju (ho zmrazila uprostred podľa zvuku to, že niečo spôsobil problémy, keď to robí, môže byť právomoc omoc).

Ak je napriek tomu môžem zastaviť pop až pri spustení by som sa najviac gratefull.
Old 20. augusta 2008, 01:19
Moderátor skupiny

Default Problém s McAfee Chyba na Start Up

Skúste to.

Spotrebiteľské produkty McAfee pre odstránenie nástroj (MCPR.exe)
  1. Prevziať nástroj na odobratie z: http://download.mcafee.com/products/...tches/MCPR.exe
  2. Kliknite Uložiť a súbor uložte do priečinka na vašom počítači.
  3. Prejdite do priečinka, kam bol súbor uložený.
  4. Uistite sa, že všetky McAfee okná sú zavreté.
  5. Double-kliknite MCPR.exe spustiť nástroj pre odobratie.
    Poznámka: Windows Vista užívateľov musí právo-kliknite MCPR.exe a vyberte Spustiť ako správca.
  6. Reštart počítača po prijatí správy CleanUp Úspěąné.

McAfee produkt nebude úplne odstránené až sa systém reštartuje.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pohraničí na pretras Dlh Zkormoutil PC a herné konzoly 2 23.listopadu 2009 05:54
Prečo som Získanie Kernel32.dll chyba, keď som spustiť počítač? looufa Operačné systémy Windows 4 23. apríla 2009 15:15
Windows XP Start Up Chyba! Gray33 Operačné systémy Windows 7 26 január 2009 13:09
Screenshot: spustenie chybu koolfilter Operačné systémy Windows 4 10. januára 2009 13:24
McAfee a server problém Marie111 Virus, spyware a bezpečnosť 2 20. novembra 2007 16:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.