Dúfam, že niekto môže pomôcť s touto otázkou je to vodičský mi orechy. A rodinných príslušníkov Laptop (Toshiba Satelite - Spúšťanie Vista)
má problém pri spustení s tým, čo vyzerá ako zlý Odinštalovať.
Keď začal & siahajúci desktopu po prihlásení na dostávajú Chyba pop až vyslovením Mcfee Centrum zabezpečenia (Standard červené koliesko s bielym X) & znení - Žiadosť Zdroje nemožno načítať úspešne. Prosím Rienstall McAfee Security Center.
V McFee Logo je zobrazený na hlavnom paneli, keď táto správa je otvorená tiež.
Chcete povedať, že to spôsobuje nepríjemnosti by bolo podhodnotení. Mám použiť niekoľko programov Tringa nájsť Štart Up vlákno, ale môžete nájsť žiadny odkaz na McAfee, ak je to schované.
Existujú zvyšky program v C / Program Files / McAfee. Som sa snažil odstrániť tieto, ale nemôže.
Je tu aj odkaz (ikona) v centre povolený okno pre spustenie nabízející 30 dní zdarma McAfee ochrany, by to mohlo byť príčinou problému. Po vypnutí chybu pop up, počítače, nie vždy zaťaženie Vitajte Centrum buď (rodinný príslušník, ktorý je naštvaný asi).
Hovorili, že tam bol nejaký problém, keď sa snažil odinstalování ju (ho zmrazila uprostred podľa zvuku to, že niečo spôsobil problémy, keď to robí, môže byť právomoc omoc).
Ak je napriek tomu môžem zastaviť pop až pri spustení by som sa najviac gratefull.