мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Проблем Са МцАфее Грешка на Старт Уп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20 авг 2008, 00:35
Нови члан групе

Default Проблем Са МцАфее Грешка на Старт Уп

Надам се да неко може помоћ у вези са овом питању је возачки мене орашчића. А чланови породице лаптоп (Тосхиба сателлите - Трчање Видик)
има проблем о покретању с тим што изгледа као лош Унинсталл.

Кад је почела и достизање пријавите на радну површину, након што добију Грешка поскочити рекавши Мцфее Сецуриты Центер (Тхе Стандард РЕД круг са белим Кс) и за формулисање - Апплицатион Ресоурцес није могла бити успешно учитан. Молимо Риенсталл МцАфее Сецуриты Центер.

Тхе МцФее Лого је приказана на програмској траци, када је ова порука и отворени.

Рећи да је један узрок неприлика бити непотпуно. Имам неколико програма који се користе за проналажење тринг Старт Уп тхреад, али не могу наћи линк за МцАфее, осим ако је скривена.

Постоје остаци програм у Ц / програм филес / МцАфее. Покушао сам ти то избрисати, али не могу.

Ту је и линк (икона) у центру добродошли на старт уп прозор нуди 30 дана бесплатног МцАфее заштиту, ово би могао бити узрок проблема. Након што се искључи грешка поскочити, рачунар увек не отпремите било Уелцоме центар (који је члан породице је анноыед о).

Кажу дошло је до проблема када су га покушали деинсталирана (замрзнути централни бы звук он, нешто узроковало проблем када то радим, мај су снаге замочи).

Ако постоји ионако не могу зауставити овај поп уп ат старт уп бих се већина гратефулл.
Old 20 авг 2008, 01:19
Модератор / ица групе

Default Проблем Са МцАфее Грешка на Старт Уп

Пробајте ово.

МцАфее Цонсумер Продуцтс Уклањање алатке (МЦПР.ексе)
  1. Доунлоад уклањање алат од: хттп://доунлоад.мцафее.цом/продуцтс/...тцхес/МЦПР.ексе
  2. Кликните Сачувај и сачувате датотеке у фасциклу на рачунару.
  3. Дођите до фасцикле у којој је датотека сачувана.
  4. Проверите да ли су све МцАфее прозори су затворени.
  5. Двапут кликните МЦПР.ексе за коришћење алата за уклањање.
    Напомена: Уиндоус Виста корисници морају десни клик МЦПР.ексе и изаберите Покрени као администратор.
  6. Поново покрените рачунар, након пријема поруке Чишћење Успјеа̨ан.

МцАфее Ваш производ неће бити у потпуности уклоњени до систем је поново покренути.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Приграничја Почетак Грешка Мутан ПЦ & конзоле Игре 2 23. новембар 2009 05:54
Зашто ми узимајући Кернел32.длл Грешка кад сам покренути рачунар? лооуфа Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 23 април 2009 15:15
Уиндоус КСП Старт-уп Еррор Мессаге! Граы33 Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 26 јануар 2009 13:09
Сцреенсхот: старт уп грешка коолфилтер Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 10 јануар 2009 13:24
МцАфее и проблема са сервером Марие111 Вирус, Спыуаре и безбедност 2 20 новембар 2007 16:23
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц