Надам се да неко може помоћ у вези са овом питању је возачки мене орашчића. А чланови породице лаптоп (Тосхиба сателлите - Трчање Видик)
има проблем о покретању с тим што изгледа као лош Унинсталл.
Кад је почела и достизање пријавите на радну површину, након што добију Грешка поскочити рекавши Мцфее Сецуриты Центер (Тхе Стандард РЕД круг са белим Кс) и за формулисање - Апплицатион Ресоурцес није могла бити успешно учитан. Молимо Риенсталл МцАфее Сецуриты Центер.
Тхе МцФее Лого је приказана на програмској траци, када је ова порука и отворени.
Рећи да је један узрок неприлика бити непотпуно. Имам неколико програма који се користе за проналажење тринг Старт Уп тхреад, али не могу наћи линк за МцАфее, осим ако је скривена.
Постоје остаци програм у Ц / програм филес / МцАфее. Покушао сам ти то избрисати, али не могу.
Ту је и линк (икона) у центру добродошли на старт уп прозор нуди 30 дана бесплатног МцАфее заштиту, ово би могао бити узрок проблема. Након што се искључи грешка поскочити, рачунар увек не отпремите било Уелцоме центар (који је члан породице је анноыед о).
Кажу дошло је до проблема када су га покушали деинсталирана (замрзнути централни бы звук он, нешто узроковало проблем када то радим, мај су снаге замочи).
Ако постоји ионако не могу зауставити овај поп уп ат старт уп бих се већина гратефулл.