az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Sorun bir McAfee Hata Start Up With

Reply

Konu Araçları
Old 20 Ağustos 2008, 00:35
Yeni Üye Grubu

Default Sorun bir McAfee Hata Start Up With

Birisinin bana deli sürüş bu konuda yardımcı olabilir umuyoruz. Bir aile üyeleri Laptop (Toshiba Satellite - Vista çalıştıran)
ne kötü bir Uninstall benziyor ile başlangıçta bir sorun var.

Ne zaman & ulaşan masaüstü üzerinde BEYAZ X (Standart RED CIRCLE Mcfee Güvenlik Merkezi söyleyerek bir Hata Açılır almak giriş sonra) ve ifade başladı - Başvuru Kaynakları başarıyla yüklenemedi. Rienstall McAfee Security Center lütfen.

Bu McFee Logo, görev çubuğunda bu mesajı da açık olduğu gösterilir.

Bir az olacak bir sıkıntıdan neden okumak için. Ama çeşitli programlar iplik Up Başlat'ı bulmak için tring kullandığınız McAfee için link bulabilirsiniz takdirde gizli's.

Burada C program kalıntıları / Program Files / McAfee vardır. Ben silmek için denedi ama bu değil.

Bu soruna neden olabilir Ayrıca başlangıç tarihinde kabul merkezi pencerede bir bağlantı (Simge) 30 gün ücretsiz McAfee koruma sunan olun. Kadar hata Pop kapatma sonra bilgisayarı her zaman ya (aile üyesi olarak rahatsız olduğunu Merkezi Hoşgeldiniz yüklenmiyorsa ilgili).

Bu yüzden, onu (o bir ses tarafından yarıda dondurdu kaldırıldı, bir şey, bir güç bandırmak olabilir bir sorun da neden çalıştı bir sorun var) dedi.

Eğer zaten ben başlatmak kadar ben en gratefull olacak bu çıkagelmek durdurmak olabilir.
Old 20 Ağustos 2008, 01:19
Moderatör Grubu

Default Sorun bir McAfee Hata Start Up With

Bu deneyin.

McAfee Tüketici Ürünleri Temizleme Aracı (MCPR.exe)
  1. Indirin temizleme aracı: http://download.mcafee.com/products/...tches/MCPR.exe
  2. Tıklayın Kaydetmek ve bilgisayarınızda bir klasöre dosya kaydedin.
  3. Klasörü nerede dosya kaydedildi gidin.
  4. Tüm McAfee pencereleri kapalı olun.
  5. Çift tıklayın MCPR.exe Kaldırma aracını çalıştırmak için.
    Not: Windows Vista kullanıcıları gerekir sağ tıklayın MCPR.exe ve Yönetici olarak çalıştır'ı.
  6. Bilgisayarınızı yeniden başlatın mesajı aldıktan sonra CleanUp Başarılı.

Kadar sistem yeniden başlatıldığında, McAfee ürün tamamen kaldırılmayacak.

Reply

Register

Bookmarks