Я сподіваюся, хтось може допомогти з цим питанням вона зводить мене з горіхами. Члени сім'ї ноутбуків (Toshiba Satellite - Запуск Vista)
є проблема при запуску з тим, що виглядає погано Видалити.
Коли почалася & Desktop що йдуть після реєстрації вони отримують поп похибкою до кажучи Макфі центр забезпечення безпеки (Стандарт червоний гурток з БІЛИЙ X) & формулювання - Застосування ресурсів не може бути завантажений успішно. Будь ласка Rienstall McAfee Security Center.
Макфі Logo відображається на панелі завдань, коли це повідомлення також відкриті.
Щоб сказати, що це викликає досаду буде сказано. Я використав декілька програм Tring знайти Start Up потоку, але не можу знайти посилання на McAFee якщо вона прихована.
Є залишки програми в C / Program Files / McAfee. Я намагався видалити, але це не може.
Існує також зв'язок (ікони) на екрані запрошення центр по запуску пропонують безкоштовні 30 днів захист McAfee, це могло бути причиною проблеми. Після закриття спливали помилки, то комп'ютер не завжди завантажувати Ласкаво просимо Центр або (що дратувало про членів сім'ї).
Вони сказали, що проблема, коли вони намагалися видалити його (її заморозили півдорозі по звуку його, то причиною проблеми, коли робите це, можливо, була влада ДМЗ).
Якщо є в будь-якому випадку я можу зупинити це спливаючі при запуску Я був би дуже gratefull.