![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Аз проблем с моя интернет explorer.It прави някои много странни things.Sometimes тя напълно ще затвори страницата съм посети без причина, или той ще бъде много бавен товарене страници и когато казвам бавно искам да кажа много, много много бавно за например, аз се опитах да Google нещо и след 10 минути на страницата се опитва да зареди дадох up.I помислих, че това е може би темата аз търсех толкова Опитах пускането в случайни неща, за да видите дали това направи разлика, но това не се . Друг проблем имах беше, когато бях на форума и кликне върху линка и нищо не се случи аз се опитах да отворите нов раздел, и че няма да работят и това би било да ме достъп всички опции, които са в моята инструменти menu.i Трябваше да рестартирате ми computer.Just да Ви информирам, че аз имам високоскоростен Интернет connection.Thanks в аванс за всеки, който помага на мен с този проблем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хелън,
На първо място бих направил шпионин-фаянс и вирусо сканиране. Софтуерът е достъпен безплатно онлайн и ако вашият компютър е прекалено бавна, за да използвате онлайн друга машина за да го изтеглите и да го изгори на компактдиска. Avast - Свободна борба с вируса. SpyBot - Свободно Spy-фаянс-чисти. Google гореизложеното и изпълнете сканира и ми позволи да знаете какво ви намерят. Дейв. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Не изглежда да се върне в този форум. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Искам да надстроите Моят Бележник CPU! | Hkcuong | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 22 Юли 2009 17:51 |
| HP Палата dv9500 Notebook PC .... като проблем ~ | jimbeam | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 12 Feb 2008 17:25 |
| Im проблем с моя лаптоп | angloengland | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 25 ноември 2007 04:44 |
| Бележник процесори | Томас MCA | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 9-ти септември 2007 03:34 |
| Toshiba - Best Бележник строител | heroesfan | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 17 Март 2007 07:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |