menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Problém s mým notebook pls někdo pomůže

Reply

Thread Nástroje
Old 7.ledna 2007, 21:54
Nový člen skupiny

Default Problém s mým notebook pls někdo pomůže

Ahoj,
Mám potíže se svým Internet explorer.It dělá některé velmi podivné things.Sometimes bude úplně zavřít stránce jsem na návštěvě u žádný důvod, nebo to bude jen velmi pomalu ložné stránek a když řeknu, pomalé i znamenat velmi velmi velmi pomalý pro např. i snažil něco google a po 10 minutách na stránku pokoušíte načíst i dal up.I si myslel, že to bylo možná téma bylo i hledání, tak jsem se pokusil uvedení v náhodném věcí s cílem zjistit, zda, že se žádný rozdíl, ale ne . Dalším problémem jsem byl, když jsem byl na fórum a klikne na odkaz a nic se nestalo jsem se snažil otevřít novou záložku a že nebude fungovat a ani by to nech mě přístup všechny možnosti, které jsou podle mého nástroje menu.i musel restartovat můj computer.Just abyste poznali i mít vysokorychlostní internet connection.Thanks předem komukoli, která pomáhá mi s tímto problémem.
Old 8 ledna 2007, 02:39
Administrátor Skupina

Helen,

Za prvé bych dělat Spy-ware a virus scan.

Tento software je zdarma k dispozici on-line, a pokud váš počítač je příliš pomalý, aby si on-line používat jiný stroj, aby si ji stáhnout a vypálit jej na CD.

Avast - Free Anti-Virus.

Spybot - Free Spy-ware Cleaner.

Google výše a spustit skenování a dejte mi vědět, co najdete.

Dave.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 března 2008, 08:05
Dárce Skupina

Nezdá se, že by se vrátit do tohoto fóra.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Chci upgradovat své Notebook CPU! Hkcuong Notebooky, Mobily a PDA 1 22. července 2009 17:51
HP Pavillion dv9500 notebook PC .... s problémem ~ jimbeam Notebooky, Mobily a PDA 7 12. únor 2008 17:25
Im potíže s mým notebook angloengland Notebooky, Mobily a PDA 8 25. listopadu 2007 04:44
Notebook procesory Tomas MCA Notebooky, Mobily a PDA 3 9. září 2007 03:34
Toshiba - Best Notebook konstruktér heroesfan Notebooky, Mobily a PDA 2 17. března 2007 07:37
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.