![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Mám potíže se svým Internet explorer.It dělá některé velmi podivné things.Sometimes bude úplně zavřít stránce jsem na návštěvě u žádný důvod, nebo to bude jen velmi pomalu ložné stránek a když řeknu, pomalé i znamenat velmi velmi velmi pomalý pro např. i snažil něco google a po 10 minutách na stránku pokoušíte načíst i dal up.I si myslel, že to bylo možná téma bylo i hledání, tak jsem se pokusil uvedení v náhodném věcí s cílem zjistit, zda, že se žádný rozdíl, ale ne . Dalším problémem jsem byl, když jsem byl na fórum a klikne na odkaz a nic se nestalo jsem se snažil otevřít novou záložku a že nebude fungovat a ani by to nech mě přístup všechny možnosti, které jsou podle mého nástroje menu.i musel restartovat můj computer.Just abyste poznali i mít vysokorychlostní internet connection.Thanks předem komukoli, která pomáhá mi s tímto problémem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Helen,
Za prvé bych dělat Spy-ware a virus scan. Tento software je zdarma k dispozici on-line, a pokud váš počítač je příliš pomalý, aby si on-line používat jiný stroj, aby si ji stáhnout a vypálit jej na CD. Avast - Free Anti-Virus. Spybot - Free Spy-ware Cleaner. Google výše a spustit skenování a dejte mi vědět, co najdete. Dave. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Nezdá se, že by se vrátit do tohoto fóra. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chci upgradovat své Notebook CPU! | Hkcuong | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 22. července 2009 17:51 |
| HP Pavillion dv9500 notebook PC .... s problémem ~ | jimbeam | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 12. únor 2008 17:25 |
| Im potíže s mým notebook | angloengland | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 25. listopadu 2007 04:44 |
| Notebook procesory | Tomas MCA | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 9. září 2007 03:34 |
| Toshiba - Best Notebook konstruktér | heroesfan | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 17. března 2007 07:37 |
| Thread Nástroje | |
| |