![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά, Έχω πρόβλημα με το Internet explorer.It κάνει ορισμένες πολύ παράξενο things.Sometimes θα κλείσει τελείως η σελίδα μου δεν υπάρχει λόγος για την επίσκεψη ή θα είναι πολύ αργή φόρτωση σελίδων και όταν λέω αργή εννοώ πολύ πολύ πολύ αργή για π.χ. Προσπάθησα να google κάτι και μετά από 10 λεπτά της σελίδας προσπαθεί να φορτώσει έδωσα up.I Νόμιζα ότι ήταν ίσως το θέμα i έψαχνε τόσο Προσπάθησα να σε τυχαία πράγματα για να δούμε αν αυτό γίνει καμία διαφορά, αλλά δεν . Ένα άλλο πρόβλημα που είχα ήταν όταν ήμουν σε ένα φόρουμ και να κάνετε κλικ σε μια σύνδεση και δεν έγινε τίποτα, προσπάθησα να ανοίξετε μια νέα καρτέλα και ότι δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ούτε και αυτό θα επιτρέψτε μου να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις επιλογές που είναι μέσα μου menu.i έπρεπε να επανεκκινήσετε computer.Just μου για να σας ενημερώσουμε έχω υψηλής ταχύτητας Internet connection.Thanks πριν σε κανέναν ότι βοηθά εμένα με αυτό το πρόβλημα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ελένη,
Καταρχάς θα ήθελα να κάνω ένα-Spy ware και ιών. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο δωρεάν και εφόσον το PC σας είναι λίγο πολύ αργή για να επιγραμμική χρήση άλλου μηχανήματος για να το κατεβάσετε και να κάψετε ένα CD. Avast - Free Anti-Virus. Spybot - Free-Spy ware Καθαρότερες. Η Google τα παραπάνω και εκτελέστε την σαρώνει και επιτρέψτε μου να γνωρίζουν τι θα βρείτε. Dave. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Δεν φαίνεται να έχει επανέλθει σε αυτό το φόρουμ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέλω να μου Αναβάθμιση Notebook CPU! | Hkcuong | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 22 Ιουλ 2009 17:51 |
| HP Pavilion dv9500 Notebook PC .... έχοντας πρόβλημα ~ | jimbeam | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 12 Φεβ 2008 17:25 |
| Im πρόβλημα μου με το notebook | angloengland | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 25 Νοε 2007 04:44 |
| Notebook μεταποιητές | Tomas MCA | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 9η Σεπτεμβρίου 2007 03:34 |
| Toshiba - Best Notebook constructor | heroesfan | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 17 Μαρ 2007 07:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |