![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Imam problema s moje Internet explorer.It radi neke vrlo neparan things.Sometimes će potpuno zatvoriti stranicu sam posjetiti bez razloga ili da će biti vrlo sporo učitava stranica i kada kažem vrlo sporo mislim vrlo vrlo sporo za npr. ja pokušao to google nešto i nakon 10 minuta na stranicu pokušavate učitati up.I sam mislio da je to možda i je tema bila sam u potrazi kako JA pokušao stavljajući u slučajni stvari za vidjeti da li su sve razlike, ali to nije . Drugi problem je sam imao kad sam bio na forumu i kliknuo na link i ništa dogodilo i pokušao otvoriti novi tab i da ne bi bilo posla i to će me pustiti da pristupite opcija koje su u mom alati menu.i je ponovno moja computer.Just da znaš imam High Speed Internet connection.Thanks unaprijed svima koji pomaže u mene sa ovaj problem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Helen,
Prvo bih napraviti i posuđe Spy-virus scan. Softver je dostupan online, i ako vaš PC je jednostavno prespor da bi koristili online drugom stroju za download i spali ga na CD. Avast - Free Anti-Virus. Spybot - Free Spy-čistiju budan. Google gore i trčanje skenira i javite mi što pronaći. Dave. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ne izgleda da se vratim na ovaj forum. |