![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Én sikerült az én Internet explorer.It tesz néhány nagyon furcsa things.Sometimes azt teljesen lezárja az oldalra látogató vagyok ok nélkül, vagy csak igen lassan loading oldalakat, és ha azt mondom, lassan úgy értem nagyon nagyon lassú pl próbáltam a Google valamit és 10 perc után az oldal megpróbál betölteni adtam up.I úgy gondoltam, talán a téma volt keresett így próbáltam olyan véletlen dolog, hogy lássa, hogy történik-e különbség, de ez nem . A másik probléma az volt, amikor én voltam a fórumnak, és rákattintott a linkre, és nem történt semmi próbáltam nyitni egy új fület, és hogy ez nem működik, vagy, és ez hadd hozzáférést minden olyan lehetőségek, amelyek az én eszközök menu.i volt, hogy indítsa újra az én computer.Just to let you know I have a nagysebességű Internet connection.Thanks előre senkinek, hogy segít nekem ez a probléma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Helen,
Először is szeretném ezt a Spy-ware és víruskeresés. A szoftver ingyenes online elérhető, és ha a számítógép túl lassú, hogy az online másik gép a letöltéshez, és írd ki egy CD lemezre. Avast - Free Anti-Virus. Spybot - Free Spy-ware Tisztitószerek. A Google a fentieket, és futtassa a letapogatja és hadd tudja, mit talál. Dave. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Úgy tűnik, hogy nem jöttek vissza, hogy ezen a fórumon. |