![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני מתקשה עם האינטרנט שלי explorer.It הוא עושה קצת מוזר מאוד things.Sometimes זה יהיה לסגור לגמרי את דף אני מבקר ללא כל סיבה או שהוא יהיה איטי מאוד טעינת דפים וכאשר אני אומר איטי אני מתכוון מאוד מאוד מאוד איטית של לדוגמה ניסיתי Google משהו ואחרי 10 דקות של הדף מנסה לטעון נתתי up.I חשבתי שזה אולי את נושא החיפוש, כך שאני ניסיתי לשים על דברים אקראיים, כדי לראות אם עשו את זה כל ההבדל אבל זה לא . בעיה נוספת היתה לי כשהייתי על פורום לחיצה על קישור ושום דבר לא קרה, ניסיתי לפתוח כרטיסייה חדשה וזה לא עובד וזה היה גם נתנו לי גישה לכל האפשרויות שלי הם כלים menu.i היה צריך להפעיל מחדש את computer.Just כדי ליידע אותך יש לי אינטרנט במהירות גבוהה connection.Thanks מראש כי כל אחד עוזר לי בעיה עם זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הלן,
ראשית, אני אעשה מרגל ware ו-סריקת וירוסים. התוכנה זמינה ללא תשלום מקוונים ואם המחשב הוא פשוט איטי מדי על מנת לקבל באופן מקוון להשתמש במכונה אחרת כדי להוריד אותו כדי לצרוב אותו לתקליטור. Avast - אנטי וירוס חינם. SpyBot - חינם מרגלים-ware הניקוי. גוגל לעיל ולהפעיל את סורק ותן לי למצוא את מה שאתה יודע. דייב. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| האם לא נראה כבר לראש פורום זה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני רוצה לשדרג Notebook CPU שלי! | Hkcuong | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 22 יולי 2009 17:51 |
| ביתן מחברת HP dv9500 המחשב .... שיש בעיה ~ | jimbeam | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | -12 פברואר 2008 17:25 |
| Im מתקשה עם המחברת שלי | angloengland | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | ה -25 בחודש נובמבר 2007 04:44 |
| Notebook Processors | Tomas McA | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 9 ספטמבר 2007 03:34 |
| Toshiba - Best Notebook בנאי | heroesfan | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | -17 מרץ 2007 07:37 |
| שרשרת כלים | |
| |