mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Problem with My Notebook pls anybody help

Reply

Temos įrankiai
Old 7 sausis 2007, 21:54
Naujas Narys

Default Problem with My Notebook pls anybody help

Labas,
Turiu problemų su savo interneto explorer.It daro kai labai keista things.Sometimes ji bus visiškai uždaryti puslapis I am Lankymūsi be priežasties, ar ji bus labai lėtas pakrovimas puslapius ir, kai sakau, lėtai aš tai labai labai labai lėtas pavyzdžiui, aš bandžiau į google ką nors ir po 10 minučių puslapis bandant įkelti daviau up.I maniau, kad jis gal tema i ieškojau ir aš bandėme išleisti į atsitiktinai ką pamatyti, ar padarė, kad jokio skirtumo, bet jis nebuvo . Kita problema, turėjau buvo, kai man buvo apie forumą ir paspausti ant nuorodos ir nieko neatsitiko Bandžiau atidaryti naują kortelę ir kad būtų neveiks ir tai leiskite patekti jokių galimybių, kad yra mano įrankiai menu.i turėjo paleisti mano computer.Just jums pranešti, kad turiu didelės spartos interneto connection.Thanks iš anksto visiems, kurie padeda man su šia problema.
Old 8 sausis 2007, 02:39
Administrator Grupė

Helen,

Pirma noriu daryti spy-ware ir Virus Scan.

Programinę įrangą galima gauti nemokamai internete ir jeigu jūsų kompiuteris yra tiesiog per lėtas gauti interneto naudojimo kitą mašiną, ją atsisiųsti ir įrašyti ją į CD.

Avast - Free Anti-Virus.

Spybot - Nemokami spy-ware švaresnis.

"Google" aukščiau ir paleisti skenuoja ir duok man žinoti, ką radote.

Dave.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Kovas 19, 2008, 08:05
Donorų grupės

Neatrodo, kad grįžti prie šio forumo.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Noriu Atnaujinti My Notebook CPU! Hkcuong Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 22 liepa 2009 17:51
HP Pavilion dv9500 nešiojamojo kompiuterio .... atsižvelgdamas problemos ~ jimbeam Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 7 12 vasaris 2008 17:25
Im problemų su mano užrašų knygutės angloengland Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 8 Lapkritis 25, 2007 04:44
Nešiojamų kompiuterių procesoriai Tomas MCA Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 9 rugsėjis 2007 03:34
Toshiba - Best Užrašų konstruktorius heroesfan Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Kovas 17, 2007 07:37
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.