mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Problēma ar manu notebook pls anybody help

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 7, 2007, 21:54
New Member Group

Sveiki,
Man ir problēmas ar savu interneta explorer.It dara daži ļoti dīvaini things.Sometimes tas pilnībā aizvērt lapu i am apmeklē bez iemesla vai arī tas būs ļoti lēns iekraušana lapas un kad es saku lēni es domāju ļoti ļoti ļoti lēna piemēram, es mēģināju google kaut ko un pēc 10 minūtēm no lapas mēģinot ielādēt i deva up.I domāja, ka tas, iespējams, bija jautājums man bija meklēt, tāpēc es mēģināju Ekspluatācijā nodošanas izlases lietām, lai redzētu, kas padarīja jebkuru atšķirību, bet tā nav . Vēl viena problēma man bija bija, kad es biju uz forumu un noklikšķina uz saites un nekas nav noticis es centos atvērt jaunu cilni, un kas nedarbojas, vai nu, un tas ļauj man piekļūt jebkuras iespējas, kas ir manā instrumenti menu.i nācās restartēt manas computer.Just, lai jūs zināt, man ir liela ātruma interneta connection.Thanks iepriekš, lai ikviens, kas palīdzētu man ar šo problēmu.
Old Janvāris 8, 2007, 02:39
Administrator Group

Helen,

Pirmkārt, es gribētu darīt Spy piederumi un vīrusu skenēšanu.

Programmatūra ir pieejama bezmaksas un ja jūsu dators ir pārāk lēns, lai saņemtu online izmantot citu mašīnu, lai to lejupielādēt un dedzināt to CD.

Avast - Free Anti-Virus.

Spybot - Free Spy piederumi Apkopēja.

Google virs un palaist skenē un ļaujiet man zināt, ko jūs atrast.

Dave.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Marts 19, 2008, 08:05
Donors Group

Nešķiet, ka būtu atgriezties šajā forumā.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.