![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Man ir problēmas ar savu interneta explorer.It dara daži ļoti dīvaini things.Sometimes tas pilnībā aizvērt lapu i am apmeklē bez iemesla vai arī tas būs ļoti lēns iekraušana lapas un kad es saku lēni es domāju ļoti ļoti ļoti lēna piemēram, es mēģināju google kaut ko un pēc 10 minūtēm no lapas mēģinot ielādēt i deva up.I domāja, ka tas, iespējams, bija jautājums man bija meklēt, tāpēc es mēģināju Ekspluatācijā nodošanas izlases lietām, lai redzētu, kas padarīja jebkuru atšķirību, bet tā nav . Vēl viena problēma man bija bija, kad es biju uz forumu un noklikšķina uz saites un nekas nav noticis es centos atvērt jaunu cilni, un kas nedarbojas, vai nu, un tas ļauj man piekļūt jebkuras iespējas, kas ir manā instrumenti menu.i nācās restartēt manas computer.Just, lai jūs zināt, man ir liela ātruma interneta connection.Thanks iepriekš, lai ikviens, kas palīdzētu man ar šo problēmu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Helen,
Pirmkārt, es gribētu darīt Spy piederumi un vīrusu skenēšanu. Programmatūra ir pieejama bezmaksas un ja jūsu dators ir pārāk lēns, lai saņemtu online izmantot citu mašīnu, lai to lejupielādēt un dedzināt to CD. Avast - Free Anti-Virus. Spybot - Free Spy piederumi Apkopēja. Google virs un palaist skenē un ļaujiet man zināt, ko jūs atrast. Dave. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Nešķiet, ka būtu atgriezties šajā forumā. |