![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Mam problem z mojej explorer.It robi bardzo dziwne things.Sometimes będzie całkowicie zamknąć stronę i am wizyty nie powód lub będzie ona bardzo powolna ładowanie stron i kiedy mówię oznacza bardzo powoli i bardzo powolne działanie np. Próbowałem google coś i po 10 minut na próbie załadowania strony i dał up.I myśli, że być może ten temat i tak było wyszukiwanie i próbował oddanie w przypadkowych rzeczy, aby sprawdzić, czy dokonane jakiekolwiek różnice, ale nie . Innym problemem Miałem wtedy byłem na forum i kliknięciu na link i nic się nie stało i próbował otworzyć nową kartę, a nie pracują albo i to pozwól mi dostęp do wszelkich opcji, które są w moim narzędzi menu.i musiał ponownie uruchomić mojego computer.Just poinformujemy Cię, mam szybki Internet connection.Thanks z góry do tych osób, które pomaga mi w rozwiązaniu tego problemu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Helen,
Po pierwsze chciałbym zrobić Spy-ware i skanowanie wirusów. Oprogramowanie dostępne jest darmowe, a jeśli Twój komputer jest zbyt wolny, aby użyć innego komputera w Internecie, aby go pobrać i wypalić je na CD. Avast - Free Anti-Virus. Spybot - Free Spy-ware Cleaner. Google wyżej i uruchomieniu skanuje i let me know what you find. Dave. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Zdają się nie wracać do tego forum. |
![]() |
|
| Zakładki |