menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Problém s mojím notebook pls niekto pomôže

Reply

Thread Tools
Old 7.ledna 2007, 21:54
Nový člen skupiny

Default Problém s mojím notebook pls niekto pomôže

Ahoj,
Mám problémy so svojim Internet explorer.It robí niektoré veľmi podivné things.Sometimes bude úplne zatvoriť stránke som na návšteve u žiadny dôvod, alebo to bude len veľmi pomaly ložnej stránok a keď poviem, pomalé aj znamenať veľmi veľmi veľmi pomalý pre napríklad aj snažil niečo google a po 10 minútach na stránku pokúšate načítať aj dal up.I si myslel, že to bolo možno tému bolo aj hľadanie, tak som sa pokúsil uviesť v náhodnom vecí s cieľom zistiť, či, že sa žiadny rozdiel, ale nie . Ďalším problémom som bol, keď som bol na fórum a klikne na odkaz a nič sa nestalo som sa snažil otvoriť novú záložku a že nebude fungovať a ani by to nech ma prístup všetky možnosti, ktoré sú podľa môjho nástroja menu.i musel reštartovať môj computer.Just aby ste poznali aj mať vysokorýchlostný internet connection.Thanks vopred komukoľvek, ktorá pomáha mi s týmto problémom.
Old 8 januára 2007, 02:39
Administrátor Skupina

Helen,

Po prvé by som robiť Spy-ware a virus scan.

Tento softvér je zadarmo k dispozícii on-line, a ak váš počítač je príliš pomalý, aby si on-line používať iný stroj, aby si ju stiahnuť a napáliť ho na CD.

Avast - Free Anti-Virus.

Spybot - Free Spy-ware Cleaner.

Google vyššie a spustiť skenovanie a dajte mi vedieť, čo nájdete.

Dave.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19 marca 2008, 08:05
Darcu Skupina

Nezdá sa, že by sa vrátiť do tohto fóra.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chcem upgradovať svoje Notebook CPU! Hkcuong Notebooky, Mobily a PDA 1 22. júla 2009 17:51
HP Pavillion dv9500 notebook PC .... s problémom ~ jimbeam Notebooky, Mobily a PDA 7 12. február 2008 17:25
Im problémy s mojím notebook angloengland Notebooky, Mobily a PDA 8 25. novembra 2007 04:44
Notebook procesory Tomas MCA Notebooky, Mobily a PDA 3 9. septembra 2007 03:34
Toshiba - Best Notebook konštruktér heroesfan Notebooky, Mobily a PDA 2 17. marca 2007 07:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.