![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Mám problémy so svojim Internet explorer.It robí niektoré veľmi podivné things.Sometimes bude úplne zatvoriť stránke som na návšteve u žiadny dôvod, alebo to bude len veľmi pomaly ložnej stránok a keď poviem, pomalé aj znamenať veľmi veľmi veľmi pomalý pre napríklad aj snažil niečo google a po 10 minútach na stránku pokúšate načítať aj dal up.I si myslel, že to bolo možno tému bolo aj hľadanie, tak som sa pokúsil uviesť v náhodnom vecí s cieľom zistiť, či, že sa žiadny rozdiel, ale nie . Ďalším problémom som bol, keď som bol na fórum a klikne na odkaz a nič sa nestalo som sa snažil otvoriť novú záložku a že nebude fungovať a ani by to nech ma prístup všetky možnosti, ktoré sú podľa môjho nástroja menu.i musel reštartovať môj computer.Just aby ste poznali aj mať vysokorýchlostný internet connection.Thanks vopred komukoľvek, ktorá pomáha mi s týmto problémom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Helen,
Po prvé by som robiť Spy-ware a virus scan. Tento softvér je zadarmo k dispozícii on-line, a ak váš počítač je príliš pomalý, aby si on-line používať iný stroj, aby si ju stiahnuť a napáliť ho na CD. Avast - Free Anti-Virus. Spybot - Free Spy-ware Cleaner. Google vyššie a spustiť skenovanie a dajte mi vedieť, čo nájdete. Dave. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Nezdá sa, že by sa vrátiť do tohto fóra. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chcem upgradovať svoje Notebook CPU! | Hkcuong | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 22. júla 2009 17:51 |
| HP Pavillion dv9500 notebook PC .... s problémom ~ | jimbeam | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 12. február 2008 17:25 |
| Im problémy s mojím notebook | angloengland | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 25. novembra 2007 04:44 |
| Notebook procesory | Tomas MCA | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 9. septembra 2007 03:34 |
| Toshiba - Best Notebook konštruktér | heroesfan | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 17. marca 2007 07:37 |
| Thread Tools | |
| |