![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Имам проблема са моје Интернет експлорер.Ит ради неке врло непаран тхингс.Сометимес ће потпуно затворити страницу сам посетити без разлога или да ће бити врло споро учитава сајт и када кажем врло споро мислим врло врло споро за нпр ја покушава за гоогле нешто и након 10 минута на страницу покушавате да отпремите уп.И сам мислио да је то можда и је тема била сам у потрази како ЈА суђен стављајући у случајни ствари за видети да ли су све разлике, али то није . Други проблем је сам имао кад сам био на форуму и кликнуо на линк и ништа догодило и покушао отворити нови таб и да не би било посла и то ће ме пустити да приступите опција које су у мом алати мену.и је поново моја цомпутер.Јуст да знаш имам Хигх Спеед Интернет цоннецтион.Тханкс унапред свима који помаже у мене са овај проблем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хелен,
Прво бих направити и посуђе Спы-вирус Сцан. Софтвер је доступан онлине, и ако ваш ПЦ је једноставно преспоро да би користили онлине другом машини за доунлоад и спали га на ЦД. Аваст - Фрее Анти-Вирус. Спыбот - Фрее Спы-чисти будан. Гоогле горе и трчање скенира и јавите ми што пронаћи. Даве. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Не изгледа да се вратим на овај форум. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Желим Упграде Мој Нотебоок ЦПУ! | Хкцуонг | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 22. јула 2009 17:51 |
| ХП Павиљон дв9500 нотебоок ПЦ .... има проблем ~ | јимбеам | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 7 | 12 фебруар 2008 17:25 |
| Им имају проблема са моје свеске | англоенгланд | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 8 | 25 новембар 2007 04:44 |
| Нотебоок процесори | Томас МЦА | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 9. септембра 2007 03:34 |
| Тосхиба - Бест Нотебоок конструктора | хероесфан | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 17 март 2007 07:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |