менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Проблема з моїм ноутбуком комусь допомагаємо PLS

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 січня 2007, 21:54
Нові члени групи

Default Проблема з моїм ноутбуком комусь допомагаємо PLS

Здравствуйте,
У мене проблеми з моєю інтернет explorer.It роблять деякі досить непарній things.Sometimes вона буде повністю закрити сторінку я перебуваю без причини або це буде дуже повільного завантаження сторінок і коли я кажу, я маю на увазі повільне дуже дуже дуже повільно наприклад, я намагалася Google щось і після 10 хвилин на цій сторінці, намагаючись завантажити я дав up.I думала, що це була, мабуть, тим шукав тому я намагався ставити у випадкових речей, щоб побачити, якщо це робили ніякого розходження, але вона не . Інша проблема, що в мене було, коли я був на форумі і натиснути на посилання і нічого не сталося, я старався, щоб відкрити нову вкладку, і що не буде працювати як і він дав мені доступ до будь-яких параметрах, які перебувають у моєму інструменти menu.i було перезавантажити computer.Just щоб ви знаєте, я connection.Thanks високій швидкості Інтернету заздалегідь нікому, що допомагає мені з цією проблемою.
Old 8 січня 2007, 02:39
Адміністратор групи

Олена,

По-перше я хотів би зробити Spy-Ware і антивірусне сканування системи.

Програмне забезпечення доступне безкоштовне онлайн і якщо ваш комп'ютер відбувається занадто повільно, щоб вийти в Інтернет використовувати іншу машину, щоб завантажити її і записати його на компакт-диску.

Avast - безкоштовний антивірус.

SpyBot - Безкоштовна Spy-Ware Cleaner.

Google вище, і виконати сканування і дайте мені знати, що ви знайдете.

Дейв.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 19 2008 березень, 08:05
Донор групи

Чи не схоже, щоб повернутися до цього форуму.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.