![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, У мене проблеми з моєю інтернет explorer.It роблять деякі досить непарній things.Sometimes вона буде повністю закрити сторінку я перебуваю без причини або це буде дуже повільного завантаження сторінок і коли я кажу, я маю на увазі повільне дуже дуже дуже повільно наприклад, я намагалася Google щось і після 10 хвилин на цій сторінці, намагаючись завантажити я дав up.I думала, що це була, мабуть, тим шукав тому я намагався ставити у випадкових речей, щоб побачити, якщо це робили ніякого розходження, але вона не . Інша проблема, що в мене було, коли я був на форумі і натиснути на посилання і нічого не сталося, я старався, щоб відкрити нову вкладку, і що не буде працювати як і він дав мені доступ до будь-яких параметрах, які перебувають у моєму інструменти menu.i було перезавантажити computer.Just щоб ви знаєте, я connection.Thanks високій швидкості Інтернету заздалегідь нікому, що допомагає мені з цією проблемою. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Олена,
По-перше я хотів би зробити Spy-Ware і антивірусне сканування системи. Програмне забезпечення доступне безкоштовне онлайн і якщо ваш комп'ютер відбувається занадто повільно, щоб вийти в Інтернет використовувати іншу машину, щоб завантажити її і записати його на компакт-диску. Avast - безкоштовний антивірус. SpyBot - Безкоштовна Spy-Ware Cleaner. Google вище, і виконати сканування і дайте мені знати, що ви знайдете. Дейв. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Чи не схоже, щоб повернутися до цього форуму. |