по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Проблеми с Vista и интернет

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти ноември 2007 година, 11:43
Новите държави Група

Default Проблеми с Vista и интернет

Dy АЗ didnt знаеше точно къде да публикувате този проблем, така че афиш тук

Както ми проблем е следният:

Имам Vista 64mbit, а тя е работила като глоба за половин година след това изведнъж вчера започна да действа странно, затова си помислих, че тя може да е добър момент да се актуализира моята вируса програма. Имах Norton Antivirus, която бе изтекла заедно отдавна. Знам глупаво. Както и да изтеглите инсталационния файл на avast и щепсела ми интернет, премахва север заедно с някои други игри, АЗ didnt изигра повече от компютъра, използвайки Add / Remove програмата функция. Аз се отстраняват Север rebooted и инсталиран avast, затова си помислих, че всичко е в ред. Имаше само един проблем: Когато аз започнах моя компютър казах, че е свързан с местните и интернет мрежи, но проблемът е, че аз couldnt използвам интернет. Той wouldnt свържете с anyhting включително Mozilla Firefox, уау, D2, Skype, MSN и др.
И имаме друг компютър в нашата къща, която все още работи перфектно, така че аз помислих, че му avast блокира интернет или нещо такова, тъй като аз съм с Vista, така и на обратната процеса, изтегляне на север инсталирате файлове от друг COMP, включете се, отстранете avast инсталирате Norton , който се актуализира BTW имам нов съдебен процес версия. И още един и същ резултат на това, тя ми каза, че имам интернет връзка, но аз арго "използване" него.

Трябва също да се опита на следните неща:

Изключване на защитната стена
Начално зареждане errorsafe компютъра в състояние, с мрежа
Използване на различни видове кабели

и не забравяйте, че другата COMP в моята къща има работеща интернет ..

Thx предварително за помоща .. U Ако имате нужда от допълнителна информация, аз с удоволствие ще я дам на вас

и моля не "просто преформатирате дрън дрън дрън", или "Изглед суча WAP WAP WAP", тъй като аз знам това, но аз искам да DONT преформатирате или промяна на XP

BTW аз се опитах да тече MSN errorfinding, тя ми каза, че моят проблем беше: DNS и ключови Пристанища
Old 17 ноември 2007, 04:21
Модератор Група

Default Проблеми с Vista и интернет

Аз нямам време да пиша сега, но ако никой не отговори днес аз ще ви помогне да късно.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Интернет проблеми с DSL крило В мрежа, модеми & VoIP 2 10 Дек 2008 17:25
Интернет проблеми Уит Vista taskari В мрежа, модеми & VoIP 1 21 Окт 2007 03:21
Интернет Проблеми 2shortplanks В мрежа, модеми & VoIP 3 6-ти септември 2007 04:48
PC Интернет проблеми с връзката tjhawg В мрежа, модеми & VoIP 6 27 Авг 2007 20:34
Интернет проблеми джунглата-bhoy Браузъри Уеб & FTP клиенти 4 25 Авг 2007 05:48
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc