Проблеми с Vista и интернет Dy АЗ didnt знаеше точно къде да публикувате този проблем, така че афиш тук
Както ми проблем е следният:
Имам Vista 64mbit, а тя е работила като глоба за половин година след това изведнъж вчера започна да действа странно, затова си помислих, че тя може да е добър момент да се актуализира моята вируса програма. Имах Norton Antivirus, която бе изтекла заедно отдавна. Знам глупаво. Както и да изтеглите инсталационния файл на avast и щепсела ми интернет, премахва север заедно с някои други игри, АЗ didnt изигра повече от компютъра, използвайки Add / Remove програмата функция. Аз се отстраняват Север rebooted и инсталиран avast, затова си помислих, че всичко е в ред. Имаше само един проблем: Когато аз започнах моя компютър казах, че е свързан с местните и интернет мрежи, но проблемът е, че аз couldnt използвам интернет. Той wouldnt свържете с anyhting включително Mozilla Firefox, уау, D2, Skype, MSN и др.
И имаме друг компютър в нашата къща, която все още работи перфектно, така че аз помислих, че му avast блокира интернет или нещо такова, тъй като аз съм с Vista, така и на обратната процеса, изтегляне на север инсталирате файлове от друг COMP, включете се, отстранете avast инсталирате Norton , който се актуализира BTW имам нов съдебен процес версия. И още един и същ резултат на това, тя ми каза, че имам интернет връзка, но аз арго "използване" него.
Трябва също да се опита на следните неща:
Изключване на защитната стена
Начално зареждане errorsafe компютъра в състояние, с мрежа
Използване на различни видове кабели
и не забравяйте, че другата COMP в моята къща има работеща интернет ..
Thx предварително за помоща .. U Ако имате нужда от допълнителна информация, аз с удоволствие ще я дам на вас
и моля не "просто преформатирате дрън дрън дрън", или "Изглед суча WAP WAP WAP", тъй като аз знам това, но аз искам да DONT преформатирате или промяна на XP
BTW аз се опитах да тече MSN errorfinding, тя ми каза, че моят проблем беше: DNS и ключови Пристанища |