menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Problémy s vista a internet

Reply

Thread Nástroje
Old 16.listopadu 2007, 11:43
Nový člen skupiny

Default Problémy s vista a internet

dy i didnt věděl přesně, kde se místo tohoto problému, takže i posta zde

tak jako tak můj problém je následující:

Mám vista 64mbit a pracoval jako jsou pokuty za půl roku, pak náhle včera začala jedná divné, tak jsem myslel, že by to mohlo být dobrý čas k aktualizaci mého virus program. Musel jsem Norton AntiVirus, která uplynula podél dávno. Já vím, hloupá. Tak jako tak i stáhnout instalační soubory na avast a plug z mého internetu, odstraňuje Norton spolu s některými dalšími hry i didnt hrál už z počítače pomocí Přidat / Odebrat program vlastnost. I odstraněny Norton restartoval a nainstalovaný avast, tak jsem si myslel, že všechno bylo v pořádku. Tam byl jen jeden problém: Když jsem začal můj počítač i řekl, že jsem připojen do lokální sítě a internetu, ale problém je v tom, že i couldnt používání internetu. To bych připojit k anyhting včetně Mozilla Firefox, wow, d2, Skype, MSN a podobně.
A my máme jiný počítač v našem domě, který stále funguje perfektně, takže jsem si myslel snad jeho avast blokace internetu nebo tak něco, protože já jsem s použitím Vista, tak i zvrátit proces, download Norton instalovat soubory z jiného comp, plug out, odstranit avast nainstalovat Norton , který je aktualizován btw dostal novou zkušební verzi. A stále stejný výsledek, to mi říká, mám připojení k internetu, ale i cant "užití" to.

Také jsem se pokusil tyto věci:

Vypnutí brány firewall
Zavedení počítačové errorsafe ve stavu, se síťovou
Použití různých typů kabelů

a nezapomeňte, že ostatní comp v mém domě mám pracovní internetu ..

Thx předem za pomoc .. Je-li u potřebovat další informace, budu rád, že ji dám vám

a prosím, ne "jen přeformátujete bla bla bla" nebo "průhled naštve wap wap wap", protože vím, že, ale i dont want to přeformátujete nebo změnu xp

btw jsem se pokusil spustit MSN errorfinding, je mi řečeno, že můj problém byl: DNS a klíčové Porty
Old 17. listopadu 2007, 04:21
Moderátor skupiny

Default Problémy s vista a internet

Nemám čas psát hned, ale pokud se nikdo odpovědi I dnes vám pomůže později.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Internet problémy s DSL opora Sítě, Modemy & VoIP 2 10. prosince 2008 17:25
Internet problémů drobet vista taskari Sítě, Modemy & VoIP 1 21. října 2007 03:21
Internet Problémy 2shortplanks Sítě, Modemy & VoIP 3 6. Září 2007 04:48
PC připojení k internetu problémy tjhawg Sítě, Modemy & VoIP 6 27. srpna 2007 20:34
Internet problémů džungle-bhoy Webových prohlížečů & FTP Klienti 4 25. srpna 2007 05:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.