Problémy s vista a internet dy i didnt věděl přesně, kde se místo tohoto problému, takže i posta zde
tak jako tak můj problém je následující:
Mám vista 64mbit a pracoval jako jsou pokuty za půl roku, pak náhle včera začala jedná divné, tak jsem myslel, že by to mohlo být dobrý čas k aktualizaci mého virus program. Musel jsem Norton AntiVirus, která uplynula podél dávno. Já vím, hloupá. Tak jako tak i stáhnout instalační soubory na avast a plug z mého internetu, odstraňuje Norton spolu s některými dalšími hry i didnt hrál už z počítače pomocí Přidat / Odebrat program vlastnost. I odstraněny Norton restartoval a nainstalovaný avast, tak jsem si myslel, že všechno bylo v pořádku. Tam byl jen jeden problém: Když jsem začal můj počítač i řekl, že jsem připojen do lokální sítě a internetu, ale problém je v tom, že i couldnt používání internetu. To bych připojit k anyhting včetně Mozilla Firefox, wow, d2, Skype, MSN a podobně.
A my máme jiný počítač v našem domě, který stále funguje perfektně, takže jsem si myslel snad jeho avast blokace internetu nebo tak něco, protože já jsem s použitím Vista, tak i zvrátit proces, download Norton instalovat soubory z jiného comp, plug out, odstranit avast nainstalovat Norton , který je aktualizován btw dostal novou zkušební verzi. A stále stejný výsledek, to mi říká, mám připojení k internetu, ale i cant "užití" to.
Také jsem se pokusil tyto věci:
Vypnutí brány firewall
Zavedení počítačové errorsafe ve stavu, se síťovou
Použití různých typů kabelů
a nezapomeňte, že ostatní comp v mém domě mám pracovní internetu ..
Thx předem za pomoc .. Je-li u potřebovat další informace, budu rád, že ji dám vám
a prosím, ne "jen přeformátujete bla bla bla" nebo "průhled naštve wap wap wap", protože vím, že, ale i dont want to přeformátujete nebo změnu xp
btw jsem se pokusil spustit MSN errorfinding, je mi řečeno, že můj problém byl: DNS a klíčové Porty |