μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Προβλήματα με Vista και internet

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Νοεμβρίου, 2007, 11:43
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Προβλήματα με Vista και internet

DY i didn't γνώριζε ακριβώς πού να τοποθετήσει αυτό το πρόβλημα, γι 'αυτό δημοσιεύτηκε το εδώ

anyways μου πρόβλημα είναι η εξής:

Έχω μια μακρινή θέα 64mbit, και έχει εργαστεί πρόστιμο για ένα εξάμηνο, όπως και τότε ξαφνικά χθες άρχισε να ενεργεί παράξενο, έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν μια καλή στιγμή για να ενημερώσετε το πρόγραμμα του ιού. Είχα το Norton AntiVirus, η οποία είχε λήξει προ πολλού μαζί. Ξέρω ηλίθιο. Anyways i κατεβάσετε τα αρχεία εγκατάστασης στο avast και βύσμα αναφέρονται μου internet, αφαιρεί norton μαζί με ορισμένα άλλα παιχνίδια i didn't παίξει πια από τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας την προσθήκη / αφαίρεση πρόγραμμα χαρακτηριστικό. Θα αφαιρεθεί και να εγκατασταθεί το Norton rebooted avast, οπότε σκέφτηκα ότι όλα ήταν εντάξει. Υπήρχε μόνο ένα πρόβλημα: όταν ξεκίνησα τον υπολογιστή μου Είπα ότι ήταν συνδεδεμένη με τις τοπικές και δικτύων internet, αλλά το πρόβλημα είναι ότι μου i couldnt χρήση του Διαδικτύου. Wouldnt Θα συνδεθείτε με anyhting συμπεριλαμβανομένων Mozilla Firefox, wow, d2, skype, msn και ούτω καθεξής.
Και έχουμε ένα άλλο υπολογιστή στο σπίτι μας το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί τέλεια, οπότε σκέφτηκα ίσως το avast κλείδωμα κάτι από το διαδίκτυο ή είμαι χρησιμοποιώντας vista, έτσι αντιστροφή της διαδικασίας, norton κατεβάσετε αρχεία από άλλη εγκατάσταση comp, συνδέστε out, αφαίρεση avast εγκατάσταση Norton , η οποία ενημερώνεται BTW έχεις μια νέα δοκιμαστική έκδοση. Και ακόμα ίδιο αποτέλεσμα, μου λέει ότι έχω σύνδεση στο internet, αλλά θ επίκλισης "χρήση" του.

Επίσης, έχω δοκιμάσει τα εξής:

Η απενεργοποίηση του τείχους
Εκκίνηση του υπολογιστή σε κατάσταση errorsafe, με δίκτυο
Η χρήση διαφορετικών τύπων καλωδίων

και να θυμηθούμε ότι τα άλλα comp στο σπίτι μου έχω μια ομάδα εργασίας διαδίκτυο ..

Thx εκ των προτέρων για τη βοήθεια .. Αν και χρειάζονται περαιτέρω πληροφορίες που θα της δώσει μεγάλη χαρά να σας

και παρακαλώ δεν είναι "μόνο επαναμορφοποιήσει μπλα μπλα μπλα" ή "Vista είναι χάλια wap wap wap" επειδή το ξέρω, αλλά i dont θέλετε να αλλάξετε ή να επαναμορφοποιήσει xp

BTW Προσπάθησα να εκτελέσετε τον MSN errorfinding, που μου είπε ότι το πρόβλημά μου ήταν: DNS και Key Ports
Old 17η Νοέμβρη 2007, 04:21
Συντονιστής Ομάδας

Default Προβλήματα με Vista και internet

Δεν έχω χρόνο να γράψω τώρα, αλλά αν κανείς δεν μου απαντήσεις σήμερα θα σας βοηθήσει αργότερα.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Internet προβλήματα με DSL κολλητός Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 10 Δεκ. 2008 17:25
Internet προβλήματα Γουίτ Vista taskari Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 21 Οκτ 2007 03:21
Προβλήματα Διαδίκτυο 2shortplanks Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 6η Σεπτεμβρίου 2007 04:48
PC σύνδεση στο Internet προβλήματα tjhawg Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 6 27 Αυγ 2007 20:34
Internet προβλήματα ζούγκλα-bhoy Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 4 25 Αυγ 2007 05:48
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.