Problemi sa vidik i Internet Dy JA nije znao točno gdje da post ovaj problem, pa sam posted to ovdje
anyways moj problem je sljedeći:
Imam vidik 64mbit, a ona je radila kao fino za pola godine onda iznenada jučer je počela, djelujući čudno, pa sam pomislio da bi to moglo biti dobar put da biste ažurirali moj virus program. Sam imao Norton AntiVirus, koji je isteklo vrijeme zajedno prije. Znam glupo. Anyways i preuzimanje instalacijske datoteke za avast i čep Internet vanjska strana moj, otklanja sjever uz neke druge igrice mi nije igrao više od računalo koristeći Dodaj / Ukloni program značajku. Ja uklonjena Norton instaliran avast i ponovno podizanje sustava, pa sam pomislio da je sve u redu. Postojao je samo jedan problem: Kada sam počeo moj računalo i rekao mi je spojen na lokalnim mrežama i internetu, ali problem je da sam couldnt koristiti moje internet. It wouldnt spojiti na anyhting uključujući i Mozilla Firefox, vau, d2, Skype, MSN i tako dalje.
Tako smo dobili drugog računala u našoj kući koja još uvijek funkcionira savršeno, pa sam mislio možda njen avast blokiranje interneta ili nešto jer ja sam koristeći vidik, pa i preokrenuti proces, preuzimanje datoteka sjever instalirati s drugog comp, plug out, uklonite avast instalirati sjever , koji je btw ažurirana je dobio novu probnu verziju. I još uvijek isti rezultat, to mi kaže Imam internet vezu, ali ja licemjerje "koristiti" ga.
Također sam pokušao sljedećih stvari:
Isključivanje vatrozida
Booting računalo u stanje errorsafe, s mrežom
Korištenjem različitih vrsta kablova
i zapamti da drugi comp u mojoj kući je dobio radno internet ..
Thx unaprijed za pomoć .. Ako u bilo koje trebate daljnje informacije rado ću vam ga dati
i molimo vas da ne "samo reformatizovati bla bla bla" ili "vista je sranje wap WAP WAP" jer znam da, ali ja dont ištanje to reformatizovati ili promijeniti na xp
btw ja pokušao to trčanje MSN errorfinding, on mi je rekao da moj problem je bio: DNS i Key Portovi |