kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Problémák a Vista és az Internet

Reply

Téma eszközök
Old November 16, 2007, 11:43
Új tag Csoport

Default Problémák a Vista és az Internet

Tj i didnt pontosan tudta, hol kell elküldeni ezt a problémát, ezért hirdették meg itt

Egyébként az én problémám az alábbi:

Van egy kilátás 64Mbit, és ez működött jól, mint fél évvel azután kezdődött, hogy tegnap hirtelen fellépő furcsa, ezért úgy gondoltam, hogy esetleg egy jó ideje, hogy frissíthetem vírus program. Már a Norton AntiVirus, amely már régen lejárt mentén. Tudom, hogy hülye. Egyébként én letölt a telepítési fájlokat, és hagyd ki a dugót internet eltávolítja észak együtt néhány más játékok i didnt játszott már a számítógép a Hozzáadás / eltávolítás program funkció. Én távolítani a Norton újraindította és telepíteni hagyd, hogy azt hittem, hogy minden rendben. Ott volt egy probléma: Amikor elkezdtem a számítógépet mondtam hogy csatlakozik a helyi és internetes hálózatok, de a gond az, hogy az én i couldnt interneten. Meg akar kapcsolódni anyhting beleértve a Mozilla Firefox, wow, D2, skype, msn, és így tovább.
És van egy másik számítógépen található ház, amely még mindig tökéletesen működik, úgy gondoltam, hogy hagyd blokkoló internet, vagy valami ilyesmi, mert én használ kilátás, úgyhogy vissza a folyamatot, és letölthető a Norton install fájlokat egy másik kötelező, dugja ki, távolítsuk el hagyd telepíteni Norton , ami btw frissül van egy új próbaverzió. És még mindig ugyanazt az eredményt, azt mondja: Van internet-kapcsolat, de én vidám "use" it.

Én is megpróbáltam a következő dolgokat:

Tűzfal kikapcsolása
Indítás számítógépet errorsafe állapotban, a hálózat
Különböző típusú kábel

És ne feledd, hogy a másik kötelező a házamban van egy működő Internet ..

Thx előre a segítséget .. Ha szükséges és minden további információ Én szívesen adom Önre

És kérem, nem "csak újraformázni bla bla bla" vagy "cukorka kilátás wap wap wap", mert tudom, de én dont akar-hoz újra vagy módosításokat xp

btw próbáltam futtatni az MSN errorfinding, azt mondta nekem, hogy az én problémám volt: a DNS és a Kulcs Portok
Old November 17 2007, 04:21
Moderátor Csoport

Default Problémák a Vista és az Internet

Nincs idő írni, de ha senki választ ma segít később.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Internet problémák DSL kísérő Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 10. december 2008 17:25
Internet problémák whit kilátás taskari Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 21. október 2007 03:21
Internet problémák 2shortplanks Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 6. Szeptember 2007 04:48
PC internetkapcsolattal problémák tjhawg Hálózatépítés, Modems & VoIP 6 27. augusztus 2007 20:34
Internet problémák dzsungel-bhoy Web böngésző és FTP Clients 4 25. augusztus 2007 05:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.