![]() |
|
| |||
| |||
| dy I didn't יודע בדיוק איפה לכתוב את הבעיה, אז זה פורסם כאן בכל מקרה הבעיה שלי היא כדלקמן: יש לי Vista 64mbit, וזה עבד מצוין עבור כמו חצי שנה אחר כך זה התחיל פתאום אתמול משחק מוזר, אז חשבתי שזה יכול להיות זמן טוב לעדכן את וירוס. היה לי Norton AntiVirus, שהיה בתוקף לפני לאורך זמן. אני יודעת טיפשי. בכל מקרה אני מוריד את קבצי ההתקנה אל avast ו תקע את האינטרנט שלי, מסירה את Norton יחד עם כמה משחקים אחרים שאני didn't שיחק יותר מהמחשב באמצעות הוספה / הסרה של תוכניות תכונה. אני מוסרת את Norton rebooted והתקנת avast, ולכן חשבתי שהכל היה לפי הסדר. הייתה רק בעיה אחת: כאשר התחלתי את המחשב שלי אמר לי שאני מחובר רשתות מקומיות ואינטרנט, אבל הבעיה היא שאני couldnt להשתמש באינטרנט שלי. זה wouldnt להתחבר anyhting כולל Mozilla Firefox, וואו, D2, Skype, MSN ועוד. בנוסף, יש לנו עוד מחשב בבית שלנו אשר עדיין פועלת באופן מושלם, אז חשבתי אולי את avast חסימת האינטרנט או משהו מאז אני משתמש ב Vista, אז להפוך את התהליך, להוריד קבצים Norton להתקין אחר comp, תקע החוצה, להסיר avast להתקין Norton , אשר מתעדכן btw יש גירסת ניסיון חדש. ועדיין אותה תוצאה, זה אומר לי יש לי חיבור לאינטרנט אבל אני התחסדות "השתמש" בו. יש לי גם ניסו את הדברים הבאים: חומת אש לכבות באתחול המחשב במצב errorsafe מצב, עם רשת בעזרת סוגים שונים של כבלים וזכור כי אחר comp בבית שלי יש עבודה באינטרנט .. Thx מראש על העזרה .. U אם צריך עוד מידע אני יהיה בשמחה לתת לך את זה אנא לא "פשוט לאתחל מחדש bla bla bla" או "Vista מבאס WAP WAP WAP" מאז אני יודע את זה, אבל אני רוצה לאתחל מחדש dont או לשנות את XP btw ניסיתי להפעיל MSN errorfinding, הוא אמר לי שיש לי את הבעיה: DNS ו מפתח יציאות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין לי זמן לכתוב עכשיו, אבל אם אף אחד לא עונה היום אני יעזור לך אחר כך.