mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Problemos su Vista ir internetas

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 16, 2007, 11:43
Naujas Narys

dy i didnt tiksliai žinojo, kur po šios problemos, todėl aš Posted čia

Anyways mano problema yra tokia:

Aš turiu Vista 64Mbit, o jis dirbo baudą kaip pusę metų po to staiga vakar jis pradėjo keistai veikia, todėl maniau, kad tai gali būti geras laikas atnaujinti savo antivirusinę programą. I had Norton Antivirus, kuris baigėsi kartu seniai. Žinau kvailas. Anyways atsisiųsti įdiegimo failus Avast ir kištuką iš mano interneto, pašalina Norton kartu su kai kurių kitų žaidimų i didnt žaisti nebėra iš kompiuterio, naudodami "Pridėti / šalinti programas funkcija. Aš pašalinti Norton paleisti ir įdiegti avast, todėl maniau, kad viskas buvo tvarkoje. Buvo tik viena problema: Kai aš pradėjau savo kompiuterį I said buvo prijungtas prie vietinio ir interneto tinklus, bet problema yra ta, kad i couldnt naudoti savo interneto. Jis wouldnt prisijungti prie anyhting įskaitant Mozilla Firefox, wow, D2, Skype, MSN ir kt.
Ir mes dar mūsų namuose, kurie vis dar puikiai veikia kompiuteryje, todėl maniau gal jos Avast blokuoja interneto ar kažkas, nes aš naudoju Vista, todėl aš atvirkštinį procesą, įdiegti Norton parsisiųsti failus iš kito NPI, kištuką iš pašalinkite Avast įdiegti Norton , kuris btw yra atnaujinamas gavo naują bandomąją versiją. Ir vis tas pats rezultatas, jis man sako, i got internetas But I cant "naudoti" jis.

Aš taip pat bandė šiuos dalykus:

Išjungus ugniasienę
Atsisiuntimas kompiuterį errorsafe būklės, su tinklo
Naudojant skirtingų rūšių kabeliai

ir atminkite, kad kiti KOMP mano namuose turiu darbo internete ..

Thx iš anksto už pagalbą .. If u need any papildomos informacijos Aš mielai suteiks Jums jį

ir prašome ne "tik performatuoti bla bla bla" arba "Vista sucks WAP WAP WAP", nes žinau, kad bet i dont wanna performatuoti ar pakeisti į XP

Btw Bandžiau paleisti MSN errorfinding, jis man pasakė, kad mano problema buvo: DNS Pagrindiniai uostai
Old Lapkritis 17, 2007, 04:21
Moderatorius Grupė

Aš neturiu laiko parašyti dabar, bet jei nė vienas atsakymus šiandien aš tau vėliau.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.