mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Problēmas ar vista un internets

Reply

Thread Tools
Old Novembris 16, 2007, 11:43
New Member Group

Default Problēmas ar vista un internets

dy i didn't nezināja, kur tieši pēc šo problēmu, tāpēc es ievietojis to šeit

anyways mana problēma ir šāda:

Man vista 64Mbit, un tas ir strādājusi sodanaudu kā pusi gadu pēc tam pēkšņi vakar, tas sāka darbojas dīvaini, tāpēc es domāju, ka tas varētu būt labs laiks atjaunināt savu vīrusu programmu. Man bija Norton antivirus, kas bija beidzies gar laiku atpakaļ. Es zinu stulba. Anyways lejupielādēt instalācijas failu Avast un kontaktdakšu no mana interneta, noņem norton kopā ar dažām citām spēlēm i didn't spēlē vairs no datora, izmantojot pievienot / noņemt programmas iezīmi. Es noņemt Norton rebooted un uzstādītas Avast, tāpēc es domāju, ka viss bija kārtībā. Bija tikai viena problēma: Kad es sāku savu datoru, es teicu, ka esmu saistīts ar vietējiem un interneta tīkliem, bet problēma ir tā, ka i couldnt lietot manu internetu. Tā wouldnt pieslēgties anyhting ieskaitot Mozilla Firefox, wow, d2, skype, msn utt.
Un mēs saņēmām citu datoru mūsu mājā, kas joprojām strādā perfekti, tāpēc es domāju, varbūt tā Avast bloķē interneta vai kaut kas, jo es lietoju vista, tāpēc es reverse process, download norton instalēt failus no cita comp, plug out, noņemiet Avast instalēt Norton , kas btw ir atjaunota ieguva jaunu izmēģinājuma versija. Un vēl pašu rezultātu, tā man saka, i got interneta pieslēgums, bet nevaru "lietošanai" tas.

Esmu arī mēģinājis šādas lietas:

Turning off firewall
Booting datoru errorsafe stāvoklī, ar tīkla
Izmantojot dažāda veida kabeļi

un atcerēties, ka citas comp manā mājā got darba internetu ..

Thx iepriekš par palīdzību .. Ja u vajadzīga nekāda papildu informāciju, ko es labprāt arī tā jums

un, lūdzu nē "tikai pārformatēt bla bla bla", vai "Vista sucks wap wap wap", jo es zinu, bet i dont gribu pārformatēt vai mainīt to xp

btw es centos palaist MSN errorfinding, tad man teica, ka mana problēma bija: DNS un galvenajās ostās
Old Novembris 17, 2007, 04:21
Moderator Group

Default Problēmas ar vista un internets

Man nav laika rakstīt tagad, bet, ja neviens atbildes šodien es jums palīdzēs vēlāk.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.