![]() |
|
| |||
| |||
| dy i didn't nezināja, kur tieši pēc šo problēmu, tāpēc es ievietojis to šeit anyways mana problēma ir šāda: Man vista 64Mbit, un tas ir strādājusi sodanaudu kā pusi gadu pēc tam pēkšņi vakar, tas sāka darbojas dīvaini, tāpēc es domāju, ka tas varētu būt labs laiks atjaunināt savu vīrusu programmu. Man bija Norton antivirus, kas bija beidzies gar laiku atpakaļ. Es zinu stulba. Anyways lejupielādēt instalācijas failu Avast un kontaktdakšu no mana interneta, noņem norton kopā ar dažām citām spēlēm i didn't spēlē vairs no datora, izmantojot pievienot / noņemt programmas iezīmi. Es noņemt Norton rebooted un uzstādītas Avast, tāpēc es domāju, ka viss bija kārtībā. Bija tikai viena problēma: Kad es sāku savu datoru, es teicu, ka esmu saistīts ar vietējiem un interneta tīkliem, bet problēma ir tā, ka i couldnt lietot manu internetu. Tā wouldnt pieslēgties anyhting ieskaitot Mozilla Firefox, wow, d2, skype, msn utt. Un mēs saņēmām citu datoru mūsu mājā, kas joprojām strādā perfekti, tāpēc es domāju, varbūt tā Avast bloķē interneta vai kaut kas, jo es lietoju vista, tāpēc es reverse process, download norton instalēt failus no cita comp, plug out, noņemiet Avast instalēt Norton , kas btw ir atjaunota ieguva jaunu izmēģinājuma versija. Un vēl pašu rezultātu, tā man saka, i got interneta pieslēgums, bet nevaru "lietošanai" tas. Esmu arī mēģinājis šādas lietas: Turning off firewall Booting datoru errorsafe stāvoklī, ar tīkla Izmantojot dažāda veida kabeļi un atcerēties, ka citas comp manā mājā got darba internetu .. Thx iepriekš par palīdzību .. Ja u vajadzīga nekāda papildu informāciju, ko es labprāt arī tā jums un, lūdzu nē "tikai pārformatēt bla bla bla", vai "Vista sucks wap wap wap", jo es zinu, bet i dont gribu pārformatēt vai mainīt to xp btw es centos palaist MSN errorfinding, tad man teica, ka mana problēma bija: DNS un galvenajās ostās |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man nav laika rakstīt tagad, bet, ja neviens atbildes šodien es jums palīdzēs vēlāk.