| dy i didnt wiedział dokładnie, gdzie umieścić ten problem, więc napisałem tutaj
anyways mój problem jest następujący:
Mam Vista 64mbit i pracował dobrze jak pół roku potem nagle wczoraj rozpoczęła działając dziwne, więc myślałem, że może to być dobry moment, aby zaktualizować program wirusa. Miałem Norton AntiVirus, który minął wraz czas temu. Wiem, głupi. Anyways i pobrać pliki do instalacji avast i podłączyć mój internet, usuwa północ wraz z niektórymi innymi grami i didnt zagrał już z komputerem za pomocą apletu Dodaj / Usuń funkcji programu. I usunięte Norton avast zainstalowany i uruchomiony ponownie, więc myślałem, że wszystko było w porządku. Nie był tylko jeden problem: Kiedy zaczynałem mój komputer i powiedział, że był podłączony do sieci lokalnej i Internetu, ale problem polega na tym, że i couldnt używać internetu. Wouldnt go podłączyć do anyhting tym Mozilla Firefox, wow, D2, Skype, MSN i tak dalej.
I mamy inny komputer w naszym domu, który nadal działa, więc myślałem może jej avast blokuje internet albo coś ponieważ ja jestem przy pomocy widok perspektywiczny, więc odwrócenie procesu pobierania północ zainstalować pliki z innego komp, podłącz się, usunąć avast zainstalować norton , która jest aktualizowana btw dostałem nową wersję próbną. I nadal taki sam wynik, to mówi do mnie mam połączenie z internetem, ale i cant "używać" go.
Mam również próbowali następujących rzeczy:
Wyłączenie zapory
Uruchamianie komputera w errorsafe, z sieci
Używanie różnych typów kabli
i pamiętaj, że inne komp w moim domu dostałem internetowego ..
Thx z góry za pomoc .. Jeśli u potrzebę dalszych informacji chętnie I'll give it to you
i proszę nie "po prostu sformatować bla bla bla" i "Vista sucks wap wap wap", ponieważ wiem, ale ja dont chcesz sformatować lub zmianę xp
btw Próbowałem uruchomić MSN errorfinding, to powiedział mi, że mój problem został: DNS i Key Porty |