menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Problémy s vista a internet

Reply

Thread Tools
Old 16.listopadu 2007, 11:43
Nový člen skupiny

Default Problémy s vista a internet

dy i didnt vedel presne, kde sa namiesto tohto problému, takže aj posta tu

tak ako tak môj problém je nasledujúci:

Mám vista 64mbit a pracoval ako sú pokuty za pol roka, potom náhle včera začala koná divné, tak som myslel, že by to mohlo byť dobrý čas k aktualizácii môjho virus program. Musel som Norton AntiVirus, ktorá uplynula pozdĺž dávno. Já vím, hloupá. Tak ako aj stiahnuť inštalačné súbory na avast a plug z môjho internetu, odstraňuje Norton spolu s niektorými ďalšími hry i didnt hrál už z počítača pomocou Pridať / Odstrániť program vlastnosť. I odstránené Norton restartoval a nainštalovaný avast, tak som si myslel, že všetko bolo v poriadku. Tam bol len jeden problém: Keď som začal môj počítač aj povedal, že som pripojený do lokálnej siete a internetu, ale problém je v tom, že aj couldnt používanie internetu. To bych pripojiť k anyhting vrátane Mozilla Firefox, wow, d2, Skype, MSN a podobne.
A my máme iný počítač v našom dome, ktorý stále funguje perfektne, takže som si myslel snad jeho avast blokace internetu alebo tak niečo, pretože já jsem s použitím Vista, tak aj zvrátiť proces, download Norton inštalovať súbory z iného comp, plug out, odstrániť avast nainštalovať Norton , ktorý je aktualizovaný btw dostal novú skúšobnú verziu. A stále rovnaký výsledok, to mi hovorí, mám pripojenie k internetu, ale i cant "používanie" to.

Tiež som sa pokúsil tieto veci:

Vypnutie brány firewall
Zavedenie počítačovej errorsafe v stave, so sieťovou
Použitie rôznych typov káblov

a nezabudnite, že ostatné comp v mojom dome mám pracovné internete ..

Thx vopred za pomoc .. Je-li u potrebovať ďalšie informácie, budem rád, že ju dám vám

a prosím, nie "len přeformátujete bla bla bla" alebo "priehľad naštve wap wap wap", pretože viem, že, ale i dont want to přeformátujete alebo zmenu xp

btw som sa pokúsil spustiť MSN errorfinding, je mi povedané, že môj problém bol: DNS a kľúčové Porty
Old 17. novembra 2007, 04:21
Moderátor skupiny

Default Problémy s vista a internet

Nemám čas písať hneď, ale ak sa nikto odpovede Aj dnes vám pomôže neskôr.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Internet problémy s DSL opora Siete, Modemy & VoIP 2 10. decembra 2008 17:25
Internet problémov drobet vista taskari Siete, Modemy & VoIP 1 21. októbra 2007 03:21
Internet Problémy 2shortplanks Siete, Modemy & VoIP 3 6. September 2007 04:48
PC pripojenie k internetu problémy tjhawg Siete, Modemy & VoIP 6 27. augusta 2007 20:34
Internet problémov džungľa-bhoy Webových prehliadačov & FTP Klienti 4 25. augusta 2007 05:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.