Problémy s vista a internet dy i didnt vedel presne, kde sa namiesto tohto problému, takže aj posta tu
tak ako tak môj problém je nasledujúci:
Mám vista 64mbit a pracoval ako sú pokuty za pol roka, potom náhle včera začala koná divné, tak som myslel, že by to mohlo byť dobrý čas k aktualizácii môjho virus program. Musel som Norton AntiVirus, ktorá uplynula pozdĺž dávno. Já vím, hloupá. Tak ako aj stiahnuť inštalačné súbory na avast a plug z môjho internetu, odstraňuje Norton spolu s niektorými ďalšími hry i didnt hrál už z počítača pomocou Pridať / Odstrániť program vlastnosť. I odstránené Norton restartoval a nainštalovaný avast, tak som si myslel, že všetko bolo v poriadku. Tam bol len jeden problém: Keď som začal môj počítač aj povedal, že som pripojený do lokálnej siete a internetu, ale problém je v tom, že aj couldnt používanie internetu. To bych pripojiť k anyhting vrátane Mozilla Firefox, wow, d2, Skype, MSN a podobne.
A my máme iný počítač v našom dome, ktorý stále funguje perfektne, takže som si myslel snad jeho avast blokace internetu alebo tak niečo, pretože já jsem s použitím Vista, tak aj zvrátiť proces, download Norton inštalovať súbory z iného comp, plug out, odstrániť avast nainštalovať Norton , ktorý je aktualizovaný btw dostal novú skúšobnú verziu. A stále rovnaký výsledok, to mi hovorí, mám pripojenie k internetu, ale i cant "používanie" to.
Tiež som sa pokúsil tieto veci:
Vypnutie brány firewall
Zavedenie počítačovej errorsafe v stave, so sieťovou
Použitie rôznych typov káblov
a nezabudnite, že ostatné comp v mojom dome mám pracovné internete ..
Thx vopred za pomoc .. Je-li u potrebovať ďalšie informácie, budem rád, že ju dám vám
a prosím, nie "len přeformátujete bla bla bla" alebo "priehľad naštve wap wap wap", pretože viem, že, ale i dont want to přeformátujete alebo zmenu xp
btw som sa pokúsil spustiť MSN errorfinding, je mi povedané, že môj problém bol: DNS a kľúčové Porty |