мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Проблеми са видик и Интернет

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. Мар 2007, 11:43
Нови члан групе

Default Проблеми са видик и Интернет

Ды ЈА није знао тачно где да пост овај проблем, па сам постед то овде

аныуаыс мој проблем је следећи:

Имам видик 64мбит, а она је радила као фино за пола године онда изненада јуче је почела, дјелујући чудно, па сам помислио да би то могло да буде добар пут да бисте ажурирали мој вирус програм. Сам имао Нортон Антивирусни, који је истекло време заједно пре. Знам глупо. Аныуаыс и преузимање инсталационе датотеке за аваст и плоу то вањска страна мој, отклања север уз неке друге игрице ми није играо више од рачунар помоћу Додај / Уклони програм функцију. Ја уклоњена Нортон инсталиран аваст и поновно подизање система, па сам помислио да је све у реду. Постојао је само један проблем: Када сам почео мој рачунар и рекао ми је спојен на локалним мрежама и интернету, али проблем је да сам цоулднт користити моје интернет. Ит уоулднт повезати на аныхтинг укључујући и Мозилла Фирефокс, Вау, Д2, Скыпе, МСН и тако даље.
Тако смо добили другог рачунара у нашој кући која још увек функционише савршено, па сам мислио можда њен аваст блокирање интернета или нешто јер ја сам помоћу видик, па и преокренути процес, скидати податке Нортон инсталирате са другог цомп, плуг оут, уклоните аваст инсталирате север , који је бту ажурирана је добио нову пробну верзију. И још увек исти резултат, то ми каже Имам интернет везу, али ја лицемјерје "користим" га.

Такође сам покушао следећих ствари:

Искључивање заштитног зида
Боотинг рачунар у стање еррорсафе, са мрежом
Коришћењем различитих врста каблова

и запамти да други цомп у мојој кући је добио радно интернет ..

Тхкс унапред за помоћ .. Ако у било које требате додатне информације радо ћу вам га дати

и молимо вас да не "само реформатизовати бла бла бла" или "виста је срање уап УАП УАП" јер знам да, али ја донт оскудица за реформатизовати или променити на ксп

бту ја покушао да тече МСН еррорфиндинг, он ми је рекао да мој проблем је био: ДНС и Кеы портови
Old 17. новембар 2007, 04:21
Модератор / ица групе

Default Проблеми са видик и Интернет

Немам времена сада писати, али ако нико не одговори данас ћу вам помоћи да касније.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Интернет проблем са ДСЛ уингман Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 10 децембар 2008 17:25
Интернет проблем мрвица видик таскари Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 21 октобар 2007 03:21
Интернет Проблемс 2схортпланкс Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 6. Сеп 2007 04:48
ПЦ Интернет веза проблеми тјхауг Нетуоркинг, Модем & ВоИП 6 27 аугуст 2007 20:34
Интернет проблем џунгла-бхоы Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 4 25 аугуст 2007 05:48
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц