az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Vista ve internet ile Sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 16 Kasım 2007, 11:43
Yeni Üye Grubu

Default Vista ve internet ile Sorunları

di i didnt tam olarak nerede bu sorunu göndermek için biliyordum, bu yüzden buraya gönderildi

Benim zaten sorun şudur:

Bir Vista 64mbit var, ve bu gibi yarım yıl sonra birden dün bu garip hareket başladı iyi çalıştı, böylece bu benim virüs programı güncellemek için iyi bir zaman düşündüm. Hangi zaman önce birlikte süresi dolmuş vardı Norton AntiVirus vardı. Ben aptal biliyorum. Her i yükleme indir avast ve Internet çıkışı fişi, dosyaları başka oyunlar Artık bilgisayarın ekle / kaldır programı özelliği kullanarak oynadı didnt birlikte Norton kaldırır. Norton yeniden başlatılması ve avast yüklü, böylece her şey sırayla sanıyordum kaldırıldı. Ben yerel ve internet ağları, ancak bağlı olduğunda sorun i couldnt Internet kullanımı olduğunu söyledi Sadece bir sorun var: Ne zaman benim bilgisayar I başladı. It wouldnt üzerinde Mozilla Firefox, vay, d2, skype, MSN ve benzeri dahil anyhting bağlanın.
Ve biz, bu yüzden belki beri Vista kullanıyorum ve avast İnternet falan engelleme, bu yüzden başka bir Zorunlu dosya yüklemek indirmek Norton sürecini tersine, dışarı fişi, avast Norton yüklemek kaldırmak düşünce hala mükemmel çalışıyor bizim evde bir bilgisayar var , which BTW yeni bir deneme sürümü var güncellenir. Ve yine aynı nedenle, benim Internet bağlantısı var söyler ama i cant "kullanmak" da.

Ayrıca aşağıdaki şeyler denedi:

Güvenlik duvarı kapatma
Errorsafe durumda, ağ ile bilgisayar Booting
Kabloları farklı türleri kullanarak

ve benim evde diğer Zorunlu .. çalışan bir İnternet var unutmayın

Thx öncesinde yardım için .. If u Ben memnuniyetle size bunu vereceğiz daha fazla bilgiye ihtiyacınız

ve lütfen hayır "sadece bla bla bla" veya "uzak manzara yeniden" Ben o, ama i dont yeniden biçimlendirmek istiyorsanız veya değiştirmek XP biliyorum beri WAP WAP WAP berbat

BTW I MSN errorfinding çalıştırmak için çalıştım, o benim sorun var: bana DNS ve Anahtar Bağlantı Noktaları
Old 17 Kasım 2007, 04:21
Moderatör Grubu

Default Vista ve internet ile Sorunları

Ama şimdi yazma zamanı yoksa herhangi bir cevap bugün daha sonra size yardımcı olacaktır.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):