менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Проблеми з Vista та Інтернет

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 листопада 2007, 11:43
Нові члени групи

Default Проблеми з Vista та Інтернет

Dy Didn't я точно знав, де посаду цю проблему, тому я опублікував тут

У будь-якому разі моя проблема є наступне:

Я отримав Vista 64mbit, і він нормально працював, як півроку раптом вчора він почав діяти дивно, тому я подумав, що було б добре провести час оновити свою вірусну програму. Я Нортон антивірус, термін дії якого закінчився разом давно. Я знаю, нерозумно. У будь-якому випадку я можу завантажити файли встановлення на Avast і підключити мою Інтернет, видаляє Нортон разом з деякими іншими іграми Didn't я грав більше з комп'ютера, натиснувши кнопку Додати / Видалити програму функцію. Я видалив Нортон перезавантажена і встановлений Avast, тому я подумав, що все було в порядку. Була тільки одна проблема: коли я почав свій комп'ютер і сказав, що я підключений до локальної мережі та Інтернету, але проблема в тому, що Couldnt чи користуватися Інтернетом. Він Wouldnt підключитися до anyhting включаючи Mozilla Firefox, вау, D2, Skype, MSN і так далі.
І ми отримали інший комп'ютер в нашому будинку який до цих пір чудово працює, тому я подумав, що свої Avast блокує Інтернет або щось Так як я використовую Vista, так і зворотний процес, Нортон завантажити настановні файли з іншого Comp, вимкніть, видалити Avast установки Нортона , яка до речі оновлюється отримав нову пробну версію. І все ж таки результат, він говорить мені, що я отримав Інтернет-з'єднання, але я нахиляє "використання" його.

Я також спробував наступні речі:

Вимкнення брандмауера
Завантаження комп'ютера в ErrorSafe стані, з мережею
Використання різних типів кабелів

і пам'ятайте, що інші Comp в моєму будинку є робочий інтернет ..

Thx заздалегідь за допомогу .. Якщо і необхідності будь-яку додаткову інформацію, я із задоволенням дам вам

і, будь ласка, не "просто переформатувати бла бла-бла" або "Vista Sucks WAP WAP WAP", тому що я знаю, але я не хочете, щоб переформатувати або зміни XP

BTW Я спробував запустити MSN errorfinding, він розповів мені, що моя проблема: DNS і ключових портів
Old 17 листопада 2007, 04:21
Модератор групи

Default Проблеми з Vista та Інтернет

У мене немає часу, щоб написати картину, але якщо ніхто не відповідає сьогодні я допоможу вам пізніше.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Інтернет проблеми з DSL Капітан Мережа, Модеми & VoIP 2 10 грудня 2008 17:25
Інтернет проблемами нітрохи Vista taskari Мережа, Модеми & VoIP 1 21 жовтня 2007 03:21
Проблеми Інтернету 2shortplanks Мережа, Модеми & VoIP 3 6 вересня 2007 04:48
ПК проблеми підключення до Інтернету tjhawg Мережа, Модеми & VoIP 6 27 серпня 2007 20:34
Інтернет проблеми Джунглі-bhoy Веб-браузери & FTP-клієнти 4 25 серпня 2007 05:48
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.