Проблеми з Vista та Інтернет Dy Didn't я точно знав, де посаду цю проблему, тому я опублікував тут
У будь-якому разі моя проблема є наступне:
Я отримав Vista 64mbit, і він нормально працював, як півроку раптом вчора він почав діяти дивно, тому я подумав, що було б добре провести час оновити свою вірусну програму. Я Нортон антивірус, термін дії якого закінчився разом давно. Я знаю, нерозумно. У будь-якому випадку я можу завантажити файли встановлення на Avast і підключити мою Інтернет, видаляє Нортон разом з деякими іншими іграми Didn't я грав більше з комп'ютера, натиснувши кнопку Додати / Видалити програму функцію. Я видалив Нортон перезавантажена і встановлений Avast, тому я подумав, що все було в порядку. Була тільки одна проблема: коли я почав свій комп'ютер і сказав, що я підключений до локальної мережі та Інтернету, але проблема в тому, що Couldnt чи користуватися Інтернетом. Він Wouldnt підключитися до anyhting включаючи Mozilla Firefox, вау, D2, Skype, MSN і так далі.
І ми отримали інший комп'ютер в нашому будинку який до цих пір чудово працює, тому я подумав, що свої Avast блокує Інтернет або щось Так як я використовую Vista, так і зворотний процес, Нортон завантажити настановні файли з іншого Comp, вимкніть, видалити Avast установки Нортона , яка до речі оновлюється отримав нову пробну версію. І все ж таки результат, він говорить мені, що я отримав Інтернет-з'єднання, але я нахиляє "використання" його.
Я також спробував наступні речі:
Вимкнення брандмауера
Завантаження комп'ютера в ErrorSafe стані, з мережею
Використання різних типів кабелів
і пам'ятайте, що інші Comp в моєму будинку є робочий інтернет ..
Thx заздалегідь за допомогу .. Якщо і необхідності будь-яку додаткову інформацію, я із задоволенням дам вам
і, будь ласка, не "просто переформатувати бла бла-бла" або "Vista Sucks WAP WAP WAP", тому що я знаю, але я не хочете, щоб переформатувати або зміни XP
BTW Я спробував запустити MSN errorfinding, він розповів мені, що моя проблема: DNS і ключових портів |