![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти ... в училище и използва Visual Basic 6, за да правят програми (ако е този, какви са те повика в Vb)
и аз много го радва ... и се чудех има ли други програмни приложения, които позволяват да се правят програми .... Уау, че объркваща ![]() Имам Visual Basic 6 банкомат и аз съм в момента изтеглите новата бета 2008 (законно!) Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visual Basic е програмния език. Може да опитате обучение JavaScript
| |||
| |||
| Вие имате богат избор с VS2008 от само себе си; C #, J # vb.net или така да си изберете. Бих играе с asp.net, а след това на език по ваш избор да напишете "бекенда"; SQL изрази също е свободен, така че си играе с прекалено. Може да се натопи в Java; получите затъмнение IDE му наистина добра и безплатна, има толкова много избори. Моето мнение е, че Руби ще бъде голяма скоро (въпреки че сме били казва, че за година) и е забавно да научат езика и употреба. |
|
| |||
| |||
| ОК АЗ didnt получите по-горе след ..... Но това, което ми позволява да се създадат програми в Java скрипт? Аз също са изтеглили vb2008 бета от сайта, но това е. IMG файл?? ..... Надявам се, че АЗ didnt Просто изтеглите 4 концерта JPEG: P |