![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ahoj ... ve škole i použité Visual Basic 6, aby programy (pokud to je to, co se říká v vb)
a já jsem docela líbilo ... a věděl, je nějaká jiná programování aplikací, které mi umožňují, aby programy .... wow, že matoucí ![]() Mám Visual Basic 6 atm, a já jsem v současné době stahovat nové beta 2008 (legálně!) Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visual Basic je programovací jazyk. Mohli byste zkusit učení JavaScript
| |||
| |||
| máte mnoho možností s VS2008, které samo o sobě, C #, nebo vb.net j # tak vezměte si vybrat. Já bych hrát s asp.net a pak jazykem podle svého výběru psát 'backend'; SQL Express je také zdarma, takže hrát se to taky. Dalo by se ponořte do java; dostat zatmění ide své opravdu dobré také zdarma, je tu mnoho možností. Můj názor je, že Ruby bude velká brzy (i když jsme se, že pro roky) a je to zábava jazyk naučit a používat. |
|
| |||
| |||
| ok i didnt dostat výše post ..... ale co aplikace umožňuje mi vytvářet programy v jazyce Java skript? Rovněž i vb2008 beta stáhli z webové stránky, ale to je jedno. img soubor? ..... Doufám, že i didnt jen stáhnout 4 harpuna jpeg: P |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| C / C + + Programovací jazyk | Razorhawg047 | Obecné Software Chat | 1 | 1. červen 2009 06:41 |
| C # programování, Web Browser HELP! | ryannathans | Obecné Software Chat | 1 | 18. března 2009 07:57 |
| AutoIt Programování otázku | Black Magic | Web Design, hosting & SEO | 2 | 6. srpna 2008 14:21 |
| Kdo je programování ve škole? | gaza14 | Web Design, hosting & SEO | 22 | 29. března 2008 04:09 |
| Kde začít programování | Aners92 | Web Design, hosting & SEO | 26 | 20. březen 2008 11:57 |
| Thread Nástroje | |
| |