μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Προγραμματισμός .... αίτηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Οκτωβρίου 2007, 06:45
Ομάδα Δωρητών

Default Προγραμματισμός .... αίτηση

γεια ... στο σχολείο χρησιμοποιείται i Visual Basic 6 για να τα προγράμματα (εάν thats αυτό που ονομάζεται στο vb)
και θ άρεσε πολύ ... και ξέρω είναι ότι κάθε άλλο προγραμματισμού εφαρμογών που επιτρέψτε μου να κάνω τα προγράμματα .... wow ότι σύγχυση
Έχω Visual Basic 6 atm και είμαι σήμερα το κατέβασμα του 2008 νέα beta (νόμιμα!)

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 11 Οκτωβρίου 2007, 08:31
Ομάδα Δωρητών

Visual Basic είναι γλώσσα προγραμματισμού. Μπορείτε να δοκιμάσετε μάθησης JavaScript

Το σύστημά μου: Custom Built v1.2

Processor (s):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Motherboard:
Asus P5PL2-Ε
Μνήμες:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
Western Digital Sata 160GB HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-Rom και LiteOn 20x DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master υπόθεση και Antec PSU
Ψύξη:
2x Antec Ανεμιστήρες
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (ες):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operating System (s):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 11 Οκτωβρίου 2007, 12:43
Μέλος Ομάδα

έχετε πληθώρα επιλογών με VS2008 από μόνη της? C #, vb.net ή ι # τόσο Κάντε την επιλογή σας. Είχα παίξει με asp.net και στη συνέχεια μια γλώσσα της επιλογής σας για να γράψετε το "backend"? SQL εκφράσω είναι επίσης ελεύθερη? Τόσο παίζουν με αυτό. Θα μπορούσατε να βουτιά σε java? Πάρετε την έκλειψη ide την πραγματικά καλή επίσης δωρεάν? Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές.

Η γνώμη μου είναι ότι θα είναι μεγάλο Ruby σύντομα (αν και έχουμε ήδη αναφέρει ότι για χρόνια) και είναι μια διασκέδαση για να μάθουν τη γλώσσα και τη χρήση.
Old 12ης Οκτωβρίου 2007, 04:55
Ομάδα Δωρητών

ok I didn't get τα παραπάνω μετά ..... αλλά αυτό που μου επιτρέπει την εφαρμογή προγραμμάτων για τη δημιουργία σε java script;
i vb2008 επίσης να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα beta αλλά είναι ένα. img αρχείο;; ..... Ελπίζω μόνο didn't κατεβάσετε ένα 4 GIG jpeg: P

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
C / C + + Γλώσσα Προγραμματισμού Razorhawg047 Γενικά Λογισμικό Chat 1 1 Ιουν 2009 06:41
Προγραμματισμού C #, Web Browser HELP!! ryannathans Γενικά Λογισμικό Chat 1 18 Μαρ 2009 07:57
AutoIt Προγραμματισμός ερώτηση Black Magic Web Design, Hosting & SEO 2 6 Αυγ 2008 14:21
Ποιος είναι ο προγραμματισμός στο σχολείο; gaza14 Web Design, Hosting & SEO 22 29 Μαρ 2008 04:09
Όταν για να ξεκινήσει τον προγραμματισμό Aners92 Web Design, Hosting & SEO 26 20 Μαρ 2008 11:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.