![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| γεια ... στο σχολείο χρησιμοποιείται i Visual Basic 6 για να τα προγράμματα (εάν thats αυτό που ονομάζεται στο vb)
και θ άρεσε πολύ ... και ξέρω είναι ότι κάθε άλλο προγραμματισμού εφαρμογών που επιτρέψτε μου να κάνω τα προγράμματα .... wow ότι σύγχυση ![]() Έχω Visual Basic 6 atm και είμαι σήμερα το κατέβασμα του 2008 νέα beta (νόμιμα!) Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visual Basic είναι γλώσσα προγραμματισμού. Μπορείτε να δοκιμάσετε μάθησης JavaScript
| |||
| |||
| έχετε πληθώρα επιλογών με VS2008 από μόνη της? C #, vb.net ή ι # τόσο Κάντε την επιλογή σας. Είχα παίξει με asp.net και στη συνέχεια μια γλώσσα της επιλογής σας για να γράψετε το "backend"? SQL εκφράσω είναι επίσης ελεύθερη? Τόσο παίζουν με αυτό. Θα μπορούσατε να βουτιά σε java? Πάρετε την έκλειψη ide την πραγματικά καλή επίσης δωρεάν? Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Η γνώμη μου είναι ότι θα είναι μεγάλο Ruby σύντομα (αν και έχουμε ήδη αναφέρει ότι για χρόνια) και είναι μια διασκέδαση για να μάθουν τη γλώσσα και τη χρήση. |
|
| |||
| |||
| ok I didn't get τα παραπάνω μετά ..... αλλά αυτό που μου επιτρέπει την εφαρμογή προγραμμάτων για τη δημιουργία σε java script; i vb2008 επίσης να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα beta αλλά είναι ένα. img αρχείο;; ..... Ελπίζω μόνο didn't κατεβάσετε ένα 4 GIG jpeg: P |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| C / C + + Γλώσσα Προγραμματισμού | Razorhawg047 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 1 Ιουν 2009 06:41 |
| Προγραμματισμού C #, Web Browser HELP!! | ryannathans | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 18 Μαρ 2009 07:57 |
| AutoIt Προγραμματισμός ερώτηση | Black Magic | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 6 Αυγ 2008 14:21 |
| Ποιος είναι ο προγραμματισμός στο σχολείο; | gaza14 | Web Design, Hosting & SEO | 22 | 29 Μαρ 2008 04:09 |
| Όταν για να ξεκινήσει τον προγραμματισμό | Aners92 | Web Design, Hosting & SEO | 26 | 20 Μαρ 2008 11:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |