![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hi ... u školi sam koristio Visual Basic 6 do upućivanje programa (ako je taj što oni nazivaju se u VB)
i ja prilično uživao u tome ... i bio je pitate li bilo koji drugi programiranje aplikacije koje mi omogućuju da programe .... vau koje zbunjuju ![]() Imam Visual Basic 6 ATM i ja sam trenutno preuzimanjem novih 2008 beta (legalno!) My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visual Basic je programski jezik. Mogli biste pokušati učenje JavaScripta
| |||
| |||
| imate bogatstvo izbora s VS2008 sama po sebi, c #, J # ili vb.net pa uzmite motika. Htio igrati sa asp.net i zatim jezik po Vašem izboru za napisati "pozadina"; SQL Express je besplatan, tako da se igraju s previše. Moglo bi umakanje u java; dobiti pomračiti ide svojim stvarno dobri i besplatno; ima toliko izbora. Moje misljenje je da će biti veliki Ruby uskoro (iako smo bili u kojem se kaže da već godinama), te je zabavna jezika za naučiti i koristiti. |
|
| |||
| |||
| OK JA nije dobiti gore post ..... ali ono što mi omogućuje aplikaciju za izradu programa u java skriptu? Također sam vb2008 preuzete iz beta web stranice, ali to je. img file? ..... Nadam se da nije samo download 4 harpun jpeg: P |